2FOQUS 
TALENT DEVELOPMENT PROGRAM

solliciteer nu!

GECERTIFICEERD DATA & ANALYTICS EXPERT BINNEN ÉÉN JAAR!

WIL JIJ DATA & ANALYTICS CONSULTANT WORDEN? 
SCHRIJF JE IN VOOR HET TALENT DEVELOPMENT PROGRAM


Gaat jouw hart sneller kloppen van data & analytics? Wil jij dolgraag een future-proof carriére starten bij verschillende toffe klanten als Data & Analytics Consultant? Lijkt het je gaaf om de vetste dashboards te bouwen? Binnen het 2Foqus Talent Development Program word jij binnen één jaar opgeleid, ga je bij klanten aan de slag én krijg je ook nog een een lekkere paycheck iedere maand! 

Als Business Intelligence Consultant help je onze klanten om meer inzicht uit hun data te halen. Dit doe je door het bouwen van visueel sterke dashboards. Het doel is dat de klant de dashboards kan gebruiken om de organisatie beter te besturen en bedrijfsprocessen te monitoren en optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces: het in kaart brengen van de behoeftes van eindgebruikers, het verzamelen van de data en het bouwen van dashboards.    

Activiteiten die horen bij jouw werk 
    Achterhalen wensen en behoeftes van eindgebruikers.
    Data ophalen en bewerken om in deze behoefte te voorzien
     Bouwen van gave dashboards
    Overdragen van dashboards aan de eindgebruiker: uitleggen hoe ze ermee kunnen werken
    Eindgebruikers enthousiasmeren over data gedreven werken

HOE ZIET JOUW JAAR ERUIT?

meld je aan!
" Het Talent Development Program van 2Foqus  is een erg divers programma waar je trainingen krijgt in de BI tools die 2Foqus gebruikt: Qlik en Power BI. Beide tools leer je van binnen naar buiten, waarbij je eerst de basics leert. Tijdens de basics ben je vooral bezig met “de voorkant”. Hiermee bedoelen we de visualisaties en berekeningen die gedaan worden op de data Als je de basics onder de knie hebt, worden de basics opgevolgd door expert trainingen. Tijdens de expert training houden we ons bezig met “de achterkant”. Hiermee bedoelen we het scripten oftewel het modeleren van de data. Gedurende de tijd, krijg een je de voorkeur voor een tool. 2Foqus geeft je de vrijheid om zelf te bepalen welke je uiteindelijk helemaal eigen wilt maken. Je bepaalt dus zelf de weg die je wilt bewandelen in het mooie vak Business Intelligence.
 
 Waarom ik voor 2Foqus heb gekozen? De gezelligheid, de openheid, de flexibiliteit en de nuchterheid. Daar moet je echt een van komen proeven om het te ervaren. Het is een heerlijk bedrijf, waarin iedereen op dezelfde manier met elkaar om gaat. En we delen een gezamenlijke passie namelijk: data."

Mike Rutters, Data & Analytics Consultant

Het Young Professional programma is een erg divers programma waar je trainingen krijgt in beide BI tools die 2Foqus gebruikt: Qlik en Power BI. Beide tools leer je van binnen naar buiten, waarbij je eerst de basics leert. Tijdens de basics ben je vooral bezig met “de voorkant”. Hiermee bedoelen we de visualisaties en berekeningen die gedaan worden op de data Als je de basics onder de knie hebt, worden de basics opgevolgd door expert trainingen. Tijdens de expert training houden we ons bezig met “de achterkant”. Hiermee bedoelen we het scripten oftewel het modeleren van de data.   Gedurende de tijd, krijg een je een voorkeur voor tool. 2Foqus geeft je de vrijheid om zelf te bepalen welke je uiteindelijk helemaal eigen wilt maken.

 Je bepaalt dus zelf de weg die je wilt bewandelen in het mooie vak Business Intelligence.

Mike Rutters, Young Professional Data & Analytics

WAT KRIJG JIJ VAN ONS?

Bepaal jouw route naar succes?

DE KICKSTART VAN EEN MOOIE CARRIÈRE

Data & Analytics zijn hot & happening. Jij wordt de schakel tussen business en ICT!

DATA & ANALYTICS TRAININGEN (INCL. CERTIFICAAT)

Gedurende het jaar volg jij verschillende trainingen en behaal jij certificaten. 

HET BEZOEKEN VAN BEURZEN EN CONFERENTIES 

Ga jij mee naar bijvoorbeeld de Big Data Expo?

AUTO VAN DE ZAAK

Natuurlijk moet jij van klant A naar klant B komen. Dat doe je met een lease-auto van de zaak!

VEEL DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Na een jaar ben jij klaargestoomd en ga je aan de slag als consultant bij verschillende klanten. Hoe tof is dat!

EEN GEZELLIG EN JONG TEAM

Jij komt te werken in een gezellig team van mensen met een passie voor data.

TOP VOORWAARDEN

Naast een auto van de zaak krijg jij:
   28 vakantiedagen;
    mogelijkheid tot thuiswerken, op kantoor en op locatie;
   regelmatig toffe teamuitjes;
   telefoon + laptop.

EEN LEKKERE PAYCHECK IEDERE MAAND

Verwacht een lekkere paycheck iedere maand terwijl je allerlei nieuwe skills leert!

BREDA & APELDOORN

Ga aan de slag in Breda of Apeldoorn, op een van de locaties van 2Foqus!

" Bij 2Foqus vinden we het belangrijk dat je zelf ontdekt waar jouw passie ligt op het gebied van data!  Tijdens het Talent Development Program krijg je hier alle ruimte voor. In het eerste half jaar maak je kennis met alle facetten van Business Intelligence en in het laatste half jaar maak je een keuze in welke richting jij expert wilt worden!  Wordt het datavisualisatie? Of toch datamanagement? Ga je werken met Qlik Sense of met Microsoft Power BI?  Samen bepalen we jouw route naar succes!"

Gerco Gijben, Academy Manager

WIE ZIJN WIJ?

2Foqus geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied waar je interesses liggen. Of je nu kiest voor Power BI, Qlik, TimeXtender of Azure; het kan allemaal. Daarbij is de sfeer bij 2Foqus super en het team is erg leuk. Je kan altijd bij je collega’s terecht met vragen, en je voelt je snel onderdeel van het team. Niet te vergeten de uitjes en kwartaalmeetings, waarbij we met de hele club iets leuks gaan doen. Mijn hoogtepunt is dat ik al binnen een half jaar zelfstandig aan de slag ben bij klanten. Het is gaaf om al zo snel een product te kunnen leveren en een tevreden klant te zien. Ik had nooit gedacht dat ik al zo snel deze verantwoordelijkheid zou krijgen. 

2Foqus geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied waar je interesses liggen. Of je nu kiest voor power bi, Qlik, TimeXt​ender of Azure; het kan allemaal. Daarbij is de sfeer bij 2Foqus super en het team is erg leuk. Je kan altijd bij je collega’s terecht met vragen, en je voelt je snel onderdeel van het team. Niet te vergeten de uitjes en kwartaalmeetings, waarbij we met de hele club iets leuks gaan doen. Mijn hoogtepunt is dat ik al binnen een half jaar zelfstandig aan de slag ben bij klanten. Het is gaaf om al zo snel een product te kunnen leveren en een tevreden klant te zien. Ik had nooit gedacht dat ik al zo snel deze verantwoordelijkheid zou krijgen. 

Lars Smans, Young Professional Data & Analytics 

Lars Smans, 
Young Professional Data & Analytics

JE WORDT ONDERDEEL VAN EEN GEWELDIG TEAM!

2Foqus geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied waar je interesses liggen. Of je nu kiest voor power bi, qlik, timextender of azure; het kan allemaal. Daarbij is de sfeer bij 2Foqus super en het team is erg leuk. Je kan altijd bij je collega’s terecht met vragen, en je voelt je snel onderdeel van het team. Niet te vergeten de uitjes en kwartaalmeetings, waarbij we met de hele club iets leuks gaan doen.  

Mijn hoogtepunt is dat ik al binnen een half jaar zelfstandig aan de slag ben bij klanten. Het is gaaf om al zo snel een product te kunnen leveren en een tevreden klant te zien. Ik had nooit gedacht dat ik al zo snel deze verantwoordelijkheid zou krijgen. 

Lars Smans, Data & Analytics​ Consultant

Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. "Work hard, play hard is het motto". Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

INVESTEER IN JEZELF. WIJ INVESTEREN IN JOU!

meld je aan!
Dienstverband: jaarcontract

Dus heb jij net als ons een passie voor data en ben je toe aan een nieuw avontuur?  Stuur jouw CV/Linkedin profiel naar hr@2foqus.nl of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!  

MELD JE NU AAN!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Privacy Preference Center