GECERTIFICEERD DATA & ANALYTICS EXPERT BINNEN ÉÉN JAAR!

solliciteer nu!

WIL JIJ DATA & ANALYTICS CONSULTANT WORDEN? 
SCHRIJF JE IN VOOR HET YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA


Gaat jouw hart sneller kloppen van data & analytics? Wil jij dolgraag een future-proof carriére starten bij verschillende toffe klanten als Data & Analytics Consultant?  Binnen het 2Foqus Young Professional programma wordt jij binnen één jaar opgeleid, ga je bij klanten aan de slag én krijg je ook nog een een lekkere paycheck iedere maand! 


WAT KRIJG JE VAN ONS?

Bepaal jouw route naar succes tijdens het Young Professional Programma!

DE KICKSTART VAN EEN MOOIE 
carrière
 

Een loopbaan in Data & Analytics is helemaal hot & happening. Bedrijven genereren steeds meer bedrijfsdata en hebben mensen nodig om deze data om te zetten in daadwerkelijke stuurinformatie! Als Data & Analytics Consultant word jij de schakel tussen business en ICT!

Data & Analytics trainingen (Inclusief certificaat)

Gedurende het jaar ga jij verschillende trainingen volgen en certificaten behalen om jou op te leiden tot data-expert! Jij leert werken met tools als Qlik Sense, Power BI, Azure, TimeXtender, SQL. Ook krijg je verschillende 'soft skills' trainingen waaronder Agile werken!

Het bezoeken van verschillende beurzen/conferenties

Tijdens het programma ga jij mee op pad naar verschillende toffe beurzen en conferenties op het gebied van data & analytics. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Big Data Expo!

Doorgroei-
mogelijkheden

Na een jaar waarin jij helemaal wordt klaargestoomd voor de wereld van business intelligence kun jij een vaste aanstelling verwachten als consultant! Ga aan de slag bij verschillende interessante klanten. 

Een gezellig, jong team

Tijdens het Young Professional Programma werk je binnen een team van experts met een passie voor data! Jij krijg jouw eigen buddy toegewezen die klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden! 

Aan de slag als consultanct op verschillende projecten

Gedurende de hele training ga jij al meelopen met collega's op projecten. In de tweede zes maanden ga je zelfs al individuele projecten doen als volwaardige BI-Consultant ! Hoe tof is dat?

EEN AUTO VAN DE ZAAK

Natuurlijk moet jij helemaal in stijl van klant a naar klant b kunnen cruisen. Ook als Young Professional krijg je bij ons gewoon een lease-auto van de zaak!

Een lekkere paycheck iedere maand

Wij snappen natuurlijk heel goed dat jouw haardvuur thuis ook moet branden. No worries! Jij kan een lekkere paycheck verwachten iedere maand terwijl je allerlei skills leert!

HOE ZIET HET JAAR ERUIT?

" Bij 2Foqus vinden we het belangrijk dat je zelf ontdekt waar jouw passie ligt op het gebied van data!  Tijdens het Young Professional Programma krijg je hier alle ruimte voor. In het eerste half jaar maak je kennis met alle facetten van Business Intelligence en in het laatste half jaar maak je een keuze in welke richting jij expert wilt worden!  Wordt het datavisualisatie? Of toch datamanagement? Ga je werken met Qlik Sense of met Microsoft PowerBI?  Samen bepalen we jouw route naar succes!"

Gerco Gijben, Education Manager

EEN GREEP UIT DE TRAININGEN DIE JE GAAT VOLGEN...

Tijdens deze tweedaagse training ga je zelf aan de slag met het ontwikkelen van dashboards in Qlik Sense!! Ook leer je rapporteren en analyseren met dit datamanagement en visualisatie programma.

LEES MEER

SQL, een belangrijke skill om te beheersen als business intelligence consultant! In deze training leer je de foundations van SQL en ga je aan de slag met een zelfstandige opdracht!

LEES MEER

Tijdens het Young Professional Programma leer je werken met TimeXtender. Een voorloper op het gebied van datamanagement. Met deze tool kun je in een handomdraai een data estate bouwen. Ervaar het zelf!

LEES MEER 

INVESTEER IN JEZELF. WIJ INVESTEREN IN JOU!

meld je aan!

JE WORDT ONDERDEEL VAN EEN GEWELDIG TEAM!

Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. "Work hard, play hard is het motto". Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

Dienstverband: jaarcontract

Dus heb jij net als ons een passie voor data en ben je toe aan een nieuw avontuur?  Stuur jouw CV/Linkedin profiel naar hr@2foqus.nl of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!  

    Privacy Preference Center