HET KENNISUURTJE VAN 2FOQUS:
DATAMANAGEMENT

ON-DEMAND WEBINAR

WIJ PRATEN JOU BIJ OVER ACTUELE THEMA'S BINNEN DATA & ANALYTICS

Omdat we graag zoveel mogelijk kennis met onze klanten delen, organiseren wij onze eerste editie van het '2Foqus Kennisuurtje'. In deze sessies praten we je in een uur helemaal bij over verschillende onderwerpen op het gebied van data. Deze korte, krachtige sessie (van één uur met een maximale uitloop van anderhalf) zal helemaal in het teken staan van datamanagement. Zo leer jij meer over datamanagement, waarom dit nodig is en hoe het kan bijdragen aan betere prestaties. 

DE SPREKERS

ANTON VAN KEEP
Consultancy Manager 2Foqus

BAS HOPSTAKEN
Business Intelligence Consultant / Trainer 2Foqus

STEFAN SPRAAKMAN
Business Applications Manager Technetix

OVER TECHNETIX

Technetix is marktleider in het ontwikkelen van innovatieve High Tech producten voor het verbeteren van de prestaties van breedbandkabelnetwerken. Met ons hoofdkantoor in Engeland en meerdere kantoren in Europa en Amerika leveren wij onze producten naar meer dan 1100 klanten in ruim 55 landen. In de afgelopen 30 jaar hebben wij door innovatie en vertrouwen een sterke relatie opgebouwd met grote kabel TV aanbieders in Europa zoals Ziggo, Vodafone en Virgin. We kunnen niet alleen aanzienlijke kapitaal- en operationele besparingen opleveren voor onze klanten, maar met onze gepatenteerde, op maat ontworpen productoplossingen helpen wij ook hun netwerkproblemen op te lossen. Onze slogan is dan ook: Listen, Innovate, deliver.  

AGENDA

ONTVANG DE RECORDING IN JE MAILBOX, EN KIJK WANNEER JIJ TIJD HEBT 

Introductie datamanagement door Anton. Wat is het nou precies en waarom hebben we het nodig?

Bas duikt dieper in de technische details van datamanagement. Hoe steekt het nu eigenlijk allemaal in elkaar? Leer meer over de in's en out's van datamanagement

Stefan neemt jullie mee in concrete toepassingen hoe datamanagement Technetix geholpen heeft. Krijg een kijkje achter de schermen!

Tijd voor vraag en antwoord

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .

    Privacy Preference Center