Angelika Klidas aan het roer van 2Foqus Education!

Breda, juli 2020 – Voor 2Foqus schuilt de kracht van data niet alleen in goede tools of dashboards, maar gaat het er vooral om dat Business Intelligence in het hele bedrijf wordt doorgevoerd en dat iedereen de meerwaarde ervan inziet. Met het nieuwe trainingshuis, 2Foqus Education, biedt de dataspecialist uit Breda een gevarieerd aanbod van trainingen en workshops over datagedreven denken en werken. Angelika Klidas, autoriteit in de Data Literacy, staat sinds 1 juni 2020 aan het roer van het nieuwe trainingshuis.

Dave Jansen, directeur 2Foqus: “Wij hebben gemerkt dat datagedreven werken een aantal jaar geleden steeds belangrijker is geworden binnen organisaties. Hierdoor is het noodzakelijk dat informatie en analyse toegankelijker worden op diverse niveaus. Alleen als iedereen de data kan lezen en verwerken leveren ze meerwaarde op. In de praktijk zien we dat er nog onvoldoende kennis en ervaring is over datamanagement bij bedrijven. Daarom hebben we 2FOQUS Education in het leven geroepen. Waarmee we onze klanten stap voor stap helpen bij het data gedreven werken.”

2Foqus Education heeft een gevarieerd aanbod van doelgerichte praktijktrainingen en – workshops voor Qlik, TimeXtender en Microsoft tot meer verdiepende Data Literacy trainingen, waarin vooral de strategie voor het opzetten van een goede Data & Analytics omgeving centraal staat.

Het nieuwe trainingshuis wordt aangestuurd door Angelika Klidas, die reeds een indrukwekkende carrière in de Business Intelligence heeft. “We zijn erg blij dat we Angelika Klidas hebben toegevoegd aan ons team. Door haar ruime ervaring en uitgebreid netwerk binnen de Data & Analytics wereld, weet zij als geen ander bedrijven vooruit te helpen op het gebied van data”, aldus Mikel Snijders, directeur bij 2Foqus.

Over 2Foqus Education

De trainingsfilosofie van 2Foqus is gebaseerd op horen, zien én doen. Cursisten komen bij 2Foqus om data gedreven te leren werken. Geen zogenoemde knoppencursus of theoretische verhalen, maar een doelgerichte training gegeven door ervaren, maar vooral gepassioneerde dataconsultants. Benieuwd over ons trainingshuis? Bekijk hieronder het aanbod.

Ons Trainingshuis

Over 2Foqus

In 2012 zijn de directeuren, Dave Jansen en Mikel Snijders, begonnen met hun Data & Analytics bedrijf met het doel organisaties verder te helpen met datamanagement. Al bijna 10 jaar brengen zij mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Het team van 2Foqus met gecertificeerde en ervaren consultants verzorgt regelmatig implementaties van diverse tools bij haar klanten, waarbij Data Literacy een prominente rol heeft.