UITSTEKENDE RESULTATEN VOOR TIMEXTENDER!

bekijk het volledige rapport!

DE HIGHLIGHTS VAN HET DATAMANAGEMENT ONDERZOEK '22 ONDER LEIDING VAN BARC

2 topposities in één peer groep!

97% ondervraagde gebruikers zeggen dat ze TimeXtender zouden aanbevelen

60% gebruikers kozen voor TimeXtender vanwege het gebruiksgemak

72% van de ondervraagde gebruikers koos voor TimeXtender vanwege de connectiviteit met verschillende bronsystemen

97% van de ondervraagde gebruikers beoordeelt de functionaliteit van TimeXtender als uitstekend of goed

De Data Management Survey, nu in zijn derde jaar, is een BARC-onderzoeksstudie gericht op de markt voor datamanagementtools.

Dit  jaarlijkse BARC-onderzoek is voornamelijk gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder 1.101 softwaregebruikers en -consultants over de hele wereld en levert een schat aan gebruikersfeedback op! In dit onderzoek werden 20 van de toonaangevende oplossingen voor gegevensbeheer die momenteel op de markt zijn vergeleken waaronder TimeXtender.

TimeXtender behaalde consistent goede beoordelingen met twee topposities en drie leidende posities in de Data Management Survey van dit jaar. TimeXtender scoorde bovengemiddeld in 14 van de 17 KPI's, waaronder een maximale score van 10/10 voor Connectivity en een 9,3/10 voor de Technical Capability KPI.


Wij zijn natuurlijk niet verbaasd dat TimeXtender zo goed uit de verf komt! Deze gemakkelijk op te zetten Data Estate Builder zorgt ervoor dat het ontwikkelen van een datawarehouse wordt versneld met de low-code, drag & drop opties!

DOWNLOAD HIER HET VOLLEDIGE RAPPORT!

DOWNLOAD

Privacy Preference Center