Big Data Expo is het platform waar vraag en aanbod uit de big datasector elkaar ontmoeten. Het evenement waar de focus ligt op het inzetten en laten renderen van big data.

“Big Data is de toekomst. Het biedt inzichten in het verleden, het heden, maar ook in de toekomst. Het creëert een basis die je – als persoon en als organisatie – kunt gebruiken om nauwkeurige strategische beslissingen te nemen en actief slimme oplossingen en efficiëntieverbeteringen te vinden en te implementeren. ”- Big Data Expo

Graag zien wij jou op onze stand 70, in hal 4.

Samen met TimeXtender.

2Foqus staat samen met haar partner TimeXtender op de Big Data Expo, op 18 en 19 september van 10.00 en 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Je kunt ons vinden in hal 4, stand 70. Kom langs op onze stand voor een demo over de voordelen van TimeXtender.

Wat is TimeXtender?

TimeXtender is een krachtig softwareplatform dat wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel next-gen data estate, gebaseerd op het Microsoft Data Platform. Door gebruik te maken van AI en automatisering versnellen we de digitale transformatie bij organisaties.