Per 1 juli zullen de business intelligence activiteiten van Solipsis worden overgenomen door Pink Elephant Business Intelligence B.V. Het betreft een overname van alle lopende contracten, consultancy activiteiten en support inzake Qlik software. Ook zal een deel van de medewerkers de overstap maken naar Pink Elephant.

Mikel Snijders, CEO Pink Elephant Business Intelligence B.V.: “Met de continuering van de Qlik activiteiten van Solipsis zetten we wederom een belangrijke stap in onze groeistrategie voor de komende jaren. Een strategie die erop gericht is om naast autonome groei en het verbeteren van de winstgevendheid van de bestaande organisatie ook gericht acquisities te doen vanuit de sterke financiële basis van Pink Elephant Business Intelligence B.V.”

Dave Jansen, CCO bij Pink Elephant Business Intelligence B.V.: “Wij zijn blij met deze acquisitie en zullen de betreffende activiteiten naadloos integreren met onze bestaande Qlik activiteiten. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor Qlik dienstverlening en kunnen we versnellen met de implementatie van onze visie op het gebied van data en analytics.”

Solipsis heeft in Pink Elephant een kwalitatieve, ervaren en betrouwbare opvolger gevonden voor het onderhoud en consultancy van haar business intelligence oplossingen. Pink Elephant heeft vergaande kennis en ervaring met de software van Qlik, Microsoft en TimeXtender, zodat adequate en kwalitatieve support verzekerd is. Gewerkt wordt vanuit vestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Naarden.

Over Pink Elephant Business Intelligence B.V.

Pink Elephant Business Intelligence B.V. levert praktische maar kwalitatief hoogwaardige data-gerelateerde oplossingen voor nationale en internationale organisaties. Met eigen oplossingen en oplossingen van TimeXtender, Qlik en Microsoft is Pink Elephant Business Intelligence B.V. een bekende speler in de data en analytics markt.

Over Solipsis

De Solipsisgroep biedt u een uitgebreid pakket van ICT-gerichte diensten en producten aan, ondergebracht in drie businessunits; Performance Management, Managed Services en Document Management.

(Foto: G. De Bruijn Solipsis, Mikel Snijders Pink Elephant BI
W.J.N. Buitenhuis Solipsis, Dave Jansen Pink Elephant BI)