VACATURE CONTENT MARKETEER (PARTTIME)

Op zoek naar een baan als Content Marketeer bij een Data & Analytics Organisatie in Breda?

Look no further!

Als Content Marketeer bij 2Foqus weet jij onze doelgroep telkens weer te verbazen met creatieve content. Jij werkt nauw samen met onze Marketing Partners om diverse campagnes op te zetten en werkt dit vervolgens uit in een contentkalender. 

Eerst iets meer over ons: 
Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard is dan ook het motto”.  

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit? 
Om 8.30 stap je ons prachtige, monumentale kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en checkt jouw agenda. Vandaag staat er een meeting op de planning met een collega over het creëren van een leadmagnet in de vorm van een whitepaper over Analytics. In de middag ga je een aflevering van 2Foqus Talk (een nieuwsbrief in videovorm) in onze filmstudio opnemen en je schakelt nog met verschillende klanten over het opstellen van een referentiecase.  

Wat ga je dan preciés doen? 
Jij wordt verantwoordelijk voor de contentstrategie van ons bedrijf. Daarbij is veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Jouw taken zullen bestaan uit: 

-Copywriting; jij redigeert en schrijft verschillende (online) teksten voor bijvoorbeeld onze website; -Het creëren van gave content voor onze social kanalen en marketingcampagnes; 
-Het opzetten en uitwerken van mooie klantverhalen; 
-Het werken met bewegend beeld, denk hierbij aan teasers, informatieve video’s; 
-Jij biedt maar al te graag ondersteuning bij het organiseren van evenementen.  

Wat bieden wij? 
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte om je collega's uit te dagen voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.  

Wat breng jij mee? 
- Jij werkt graag gestructureerd; 
- Je hebt affiniteit met Data & Analytics; - HBO werk- en denkniveau; 
- Je bent een ster in copywriting; 
- Jij wordt enthousiast van alles op het gebied van Multi Media; 
- Ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign.  

Uren per week 
24-32 uur   

Toelichting op de sollicitatieprocedure

 Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan vóór 28 februari 2022 via de knop ‘Solliciteren’. Je motivatiebrief met CV (in PDF-formaat) kun je richten aan Sabine Hilhorst, Office manager. Voor inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen via 06 - 43 02 35 92.  

    Privacy Preference Center