VACATURE 
DATA MANAGEMENT CONSULTANT

Wil jij werken bij de gezelligste dataclub van Nederland? Zoek niet verder! Als je met geweldige klanten wilt werken, ben je bij ons aan het juiste adres. Als Datamanagement Consultant ondersteun je onze klanten met de implementatie van datamanagement zodat de klant in staat wordt gesteld data gedreven beslissingen te nemen.

Wie zijn wij?
Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard play, hard is het motto”. Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren.

Wat ga je doen?
Als Data management Consultant stap je binnen bij diverse organisaties in uiteenlopende branches. Je gaat daar aan de slag met onder andere TimeXtender om de klant te begeleiden op het gebied van datamanagement. Hierbij werk je nauw samen met de Sales afdeling, die ervoor zorgt dat gesprekken met klanten worden ingepland en jullie samen een indrukwekkende entree maken. Je gaat vervolgens een datamanagement strategie uitwerken en implementeren. Je onderbouwt je keuzes aan de klant en neemt ze stap voor stap mee in het proces.

Daarnaast bieden wij ook:

  
Dus ben jij de gedreven, gezellige consultant die we zoeken? Neem dan snel contact op!
Dat kan via 076 -2019 000 of via onderstaande link. 

De mogelijkheid om op locatie, thuis of op kantoor te werken;

28 vakantiedagen;

Faciliteiten om flexibel te werken (telefoon/laptop/lease auto);

Opleidingsmogelijkheden;

Een marktconform salaris;

Doorgroeimogelijkheden en zelfontwikkeling staan hoog in het vaandel;
  
Een gezellig team waarin we graag leuke activiteiten organiseren;

Solliciteer nu!

    Team 2Foqus

    Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. "Work hard, play hard is het motto". Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

    Privacy Preference Center