how to win with data and analytics

Doe de gratis scan en krijg inzicht in de datagedrevenheid van jouw organisatie

Hoe werkt de Scan voor datagedreven werken

Datagedreven werken vraagt meer van een organisatie dan het hebben van data of een enkele persoon die daar mee uit de voeten kan. In de projecten van onze zusterorganisatie Cmotions helpen wij organisaties op alle organisatie-aspecten. Deze ervaringen hebben we verwerkt in de scan die uitspraak doet over waar jouw organisatie staat op het gebied van visie en strategie – in hoeverre is er visie en strategie op het gebied van data & analytics?

  • Mensen – vanuit zowel analytics als business perspectief
  • Organisatie – hebben we de juiste structuur en cultuur?
  • Proces – hoe gaan we het laten werken en komen we tot betere inzichten?
  • Middelen – wat moeten we doen op het gebied van de data zelf en de bijbehorende technologie?

Door het invullen van de vragenlijst krijg je per aspect inzicht in waar je staat en wordt duidelijk op welke gebieden de grootste verbetering mogelijk is.

Doe dan nu de ‘Scan voor inzicht in datagedrevenheid’ en krijg binnen 10 minuten inzicht in de maturiteit en de domeinen waar jouw organisatie de focus op moet leggen om ‘fact based decisions’ te kunnen nemen.

Better connected in The Digital Neighborhood

The Digtal Neighborhood is een groeiende community van onafhankelijke tech bedrijven. Wij richten ons op Microsoft-diensten, zijn experts in data, applicaties, de cloud, en business intelligence.

Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos verbonden. We delen allemaal dezelfde aanpak. We smeden sterke, persoonlijke partnerships, we doen een beroep op elkaars specialistische expertise om jouw bedrijf te helpen de toekomst te omarmen, jouw digitale ambities te realiseren en voorop te blijven lopen in een veranderende wereld.

2Foqus, Active Professionals en Cmotions vormen samen de practice ‘Data & AI’ binnen de The Digital Neighborhood. Leer de organisaties kennen via de websites:

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over ons of direct een afspraak inplannen? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)