DATA MANAGEMENT

ONTDEK DE VOORDELEN

ALTIJD INZICHTELIJKE, BETROUWBARE DATA MET DATA MANAGEMENT

MEER WETEN?

WAT IS DATA MANAGEMENT?

Data is overal. Maar wat is data nou precies? Representaties van feiten afkomstig uit allerlei afdelingen. Deze data zweeft binnen de organisatie en wordt per afdeling in kaart gebracht zonder één centrale plek waar alle data samenkomt. Deze flow van data kan van onschatbare waarde zijn voor een organisatie; nieuwe inzichten verschaffen en zijn soms zelfs nodig om regel- en wetgeving na te leven. Deze data moet dan wel context krijgen en inzichtelijk worden. Data management zorgt ervoor dat alle verschillende zwevende data op één centrale plek gestructureerd wordt. Zo krijgen alle lagen van de organisatie de juiste gegevens te zien wanneer deze nodig zijn. Processen kunnen in kaart worden gebracht, er kan sneller gehandeld worden bij calamiteiten en kwaliteit kan gewaarborgd worden. Dit zijn nog maar enkele voordelen die datamangement te bieden heeft.  

NEEM CONTACT OP

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

HET DOEL VAN DATA MANAGEMENT

Data management gaat over het beheren, onderhouden, bewerken en beveiligen van data. Bovendien is het doel van datamanagement er voor te zorgen dat de aanwezige data volledig, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor personen of toepassingen die van die data gebruik maken.

DE VOORDELEN VAN DATA MANAGEMENT OP EEN RIJ

NEEM GEGRONDE BESLISSINGEN OP BASIS VAN ACTUELE DATA
DE JUISTE DATA BESCHIKBAAR WANNEER JOUW ORGANISATIE HET NODIG HEEFT
GARANDEER DE VEILIGHEID VAN JOUW DATA
CONCURREER MET ANDERE BEDRIJVEN IN JOUW BRANCHE
VOLDOE AAN ALLE WETGEVINGEN MET BETREKKING TOT PRIVACYGEVOELIGE DATA
BEN KLAAR VOOR BEDRIJFSGROEI

ONZE DATA MANAGEMENT OPLOSSING

BESPAAR TIJD ÉN GELD MET TIMEXTENDER

TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel data management platform. TimeXtender helpt bij het voorbereiden en beheren van jouw data ten behoeve van analyses en A.I. en dit alles zonder een regel code te schrijven!

LEES MEER

TOPBRANDS OVER TIMEXTENDER

'De combinatie van TimeXtender en Power BI maakt het eenvoudig om data te transformeren, bewerken en te visualiseren. Deze combinatie heeft bewustwording, inzicht, tijdsbesparing en een cultuurverandering  teweeggebracht waardoor er nu data gedreven beslissingen worden genomen i.p.v. het welbekende onderbuik gevoel.

SCOTT GEILINGS
BUSINESS CONTROLLER

LEES MEER

70%

Besparing op ontwikkelkosten

80%

besparing op onderhoudskosten

100%

TEVREDENHEIDSGARANTIE

BOUW JE EIGEN DATAWAREHOUSE MET TIMEXTENDER! 

BEKIJK DE TRAINING

ONZE TIMEXTENDER TRAININGEN WORDEN MET EEN 8,3 BEOORDEELD

BEKIJK HIERONDER ONZE TRAININGEN!

TIMEXTENDER INTRODUCTIE WORKSHOP 
(GRATIS)

LEES MEER

TIMEXTENDER BASISTRAINING

LEES MEER

TIMEXTENDER ADVANCED TRAINING

LEES MEER

In deze tweedaagse basistraining van TimeXtender leer je hoe het werkt om zo efficiënt mogelijk een data management platform op te zetten.

Tijdens deze training worden complexere data vraagstukken behandeld, kom je meer te weten over data modellen en het aanleggen van grotere data omgevingen voor de Data Scientist.

Tijdens deze ochtend ga je zelf aan de slag met het bouwen van een datawarehouse in TimeXtender! Leer de tool kennen met deze hands-on introductie workshop!

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center