Development


Onze passie is om de juiste oplossing te ontwikkelen waarmee om de missie van jouw organisatie te verwezenlijken. Samen met onze opdrachtgevers werken we dagelijks aan de ontwikkeling van datamanagement- als visualisatie oplossingen.

We communiceren helder en pragmatisch, en vinden per project de geschikte balans tussen functie en design.

Onze kracht ligt in het slim en creatief toepassen van onze breed georiënteerde technische kennis. Zo komen we tot oplossingen die aansluiten bij de actuele eisen vanuit uw markt.

We hebben de competenties in huis om jou te ondersteunen in alle fasen van het proces: van productstrategie, onderzoek, prototypebouw tot productie. Dit alles doen we vanuit onze monumentale villa in Breda.

Case: Actief Werkt

“Met Qlik Sense zijn onze marges verbeterd – cruciaal in een branche waar marges continu enorm onder druk staan.”

Marcel Passier Stok, Business Controller

Lees de hele case

Onze oplossingen


In de loop der jaren hebben we samen met onze partner Easyflex en Tans in de flex en logistieke branche standaard oplossingen op hun software producten ontwikkeld. Door deze expertise van onze consultants in te zetten binnen onze development afdeling hebben we deze oplossingen kunnen uitbouwen tot, volledige (in MS Azure gehoste), standaard dashboards.

Deze dashboards bieden we als abonnement aan, binnen ons platform. Uniek hier aan is dat je niet alleen toegang krijgt tot het dashboard maar ook het gestandaardiseerde datamodel zodat je, indien gewenst, zelf snel aan de slag kan met datavisualisatie in Power BI.

Dit platform wordt door ons continu verbeterd en uitgebreid n.a.v. de behoeftes van onze klanten. De consultants die bij jou over de vloer komen, zorgen ook voor de verdere ontwikkeling van het platform.

Het power-platform van Microsoft vormt een solide basis hiervoor, daar waar nodig vullen we dit aan met op maat gemaakt python scripting.

Interesse in onze oplossingen?

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

Microsoft

Boor de innovatie in het hele bedrijf aan met het Microsoft Power Platform. Geef iedereen de mogelijkheid oplossingen te maken die de bedrijfsprocessen versnellen. Microsoft Power Platform is groter dan de som van de afzonderlijke delen. Verbind ze onderling en bouw complete bedrijfsoplossingen.

Consultancy

2Foqus heeft kennis hoog in het vaandel staan, zodat wij u op een snelle en effectieve manier kunnen helpen met het realiseren van uw doelstellingen of het verbeteren van uw bedrijfsprestaties. Dit doen wij door het leveren van consultancy dienstverlening op het gebied van data en analytics.