DATA & ANALYTICS BIEDEN KANSEN VOOR FLEXORGANISATIES

MAAK BESLISSINGEN OP BASIS VAN HARDE CIJFERS

NEEM contact op

FLEXBRANCHE

Als er één branche is waar er altijd druk is, is het de flexbranche wel. In de hoogconjunctuur is het een uitdaging om kandidaten te vinden en in economisch mindere tijden is het uiteraard lastig om de klanten te vinden. Het is daarom van groot belang om flexibel te zijn. De branche kenmerkt zich door een hoge snelheid van handelen en de marges zijn dun. Om flexibel te blijven en snel te kunnen schakelen is het van essentieel belang om informatie op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar te hebben.

JARENLANGE ERVARING

2Foqus heeft de laatste jaren veel flexorganisaties geholpen met het ontsluiten van haar data. Data uit verschillende systemen zoals Applicant Tracking Systemen (ATS), CRM systemen, verloningssystemen en ERP systemen worden omgezet in duidelijke stuurinformatie.

ACTIEF WERKT! OVER 
QLIK SENSE

“Met QlikView zijn onze marges verbeterd – cruciaal in een branche waar marges continu enorm onder druk staan.”

Marcel Passier 
Business Controller 

LEES MEER

WIJ HELPEN JOU MET HET VERKRIJGEN VAN INZICHT IN...

Omzet & (bruto) marge

Benchmark van vestigingen/labels/klanten

Conversie ratio's (vacatures, gesprekken, plaatsingen)

Sourcing inzichten

BEREID JE VOOR OP DE DAG VAN MORGEN

NEEM contact op

SAMENWERKING IN DE FLEXBRANCHE

OVER EASYFLEX

2Foqus heeft in samenwerking met Easyflex een dataplatform ontwikkeld. Dit platform draait in de cloud (Microsoft Azure). Door gebruik te maken van dit dataplatform heb je binnen een dag toegang tot alle Easyflex data en kan je gebruik maken van onze standaard dashboards en overzichten. Deze zijn zowel in Power BI als in Qlik Sense beschikbaar. Met regelmaat overleggen Easyflex en 2Foqus over nieuwe ontwikkelingen die van belang zouden kunnen zijn voor toekomstige updates en/of additionele rapportages.

Easyflex biedt een compleet assortiment aan software dat de belangrijkste processen in flexorganisaties ondersteunt. Dat vertaalt zich in betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software waar je op kunt vertrouwen. Naast een toegankelijke frontoffice én backoffice beschikt Easyflex over nog meer, namelijk: een eigen documentmanagementsysteem, planning, eigen app, digitaal signeren, slimme datavisualisatie én de beste service in de flexbranche. De software van Easyflex wordt onder andere gebruikt door: Uitzendbureaus, Arbeidsmigranten bemiddelaars en Payroll bedrijven.

MEER OVER EASYFLEX

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN...

NEEM contact op

EEN AANTAL SOFTWARE OPLOSSINGEN WAAR WIJ ERVARING MEE HEBBEN...

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met Genia Haighton, Accountmanager

EMAIL: genia.haighton@2foqus.nl
TEL: +31 6 81 42 86 27

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center