DATAGEDREVEN WERKEN IN DE FLEXBRANCHE (WEBINAR)

MEER INFORMATIE OVER DE FLEXBRANCHE inschrijven voor deel 2,3,4

In deze 4-delige reeks van webinars neemt 2Foqus je mee in de stappen die jij kan ondernemen om datagedreven aan de slag te gaan binnen de flexbranche!

DEEL 1: GROEI DOOR SLIMMER TE WERKEN MET NED PERSONEEL


Uitzenden wordt steeds duurder en minder flexibel. Hoe groei je nu als organisatie in de competitieve arena van de flexbranche? In dit eerste deel van de 2Foqus webinar serie gaat Collin Regter, van uitzendbureau NED Personeel, meer vertellen over de automatisering van hun organisatie.

De verandering van de regelgeving omtrent uitzenden en het grote concurrentieveld vraagt om reducering van de (operationele-) kosten van verloning. NED-Personeel heeft tijdens de coronacrisis de strategische keuze gemaakt om te investeren in de automatisering van hun organisatie. Met deze vernieuwingen is NED-Personeel voorbereid op de toekomst. De verwachting is dat er een shake-out gaat plaats vinden van met name uitzendbureaus die arbeiders bemiddelen met relatief lage lonen. NED-Personeel heeft daarom de processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Doordat er gekozen is voor diverse sofwarepakketten heeft NED Personeel gekozen om middels dashboards (BI-tool) aansluiting te krijgen tussen de front- en de backoffice.

Benieuwd welke stappen NED Personeel heeft gezet om zich voor te bereiden op de toekomst? Download hieronder gratis de webinar en bekijk hem wanneer jij tijd hebt!
Vergeet je ook niet in te schrijven voor de aankomende delen van de serie op 4 november, 18 november en 2 december!

DOWNLOAD HIER DEEL 1! 

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.

    SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE AANKOMENDE DELEN! 

    inschrijven voor de aankomende delen

    Privacy Preference Center