DATAGEDREVEN WERKEN IN DE FLEXBRANCHE (WEBINAR)

MEER INFORMATIE OVER DE FLEXBRANCHE

In deze 4-delige reeks van webinars neemt 2Foqus je mee in de stappen die jij kan ondernemen om datagedreven aan de slag te gaan binnen de flexbranche!

LAAT WETEN WIE JE BENT EN ONTVANG DEEL 1 T/M 4! 

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  DEEL 1: GROEI DOOR SLIMMER TE WERKEN MET NED PERSONEEL

  Door: Collin Regter, Commercieel Directeur NED Personeel


  Uitzenden wordt steeds duurder en minder flexibel. Hoe groei je nu als organisatie in de competitieve arena van de flexbranche? In dit eerste deel van de 2Foqus webinar serie gaat Collin Regter, van uitzendbureau NED Personeel, meer vertellen over de automatisering van hun organisatie.

  De verandering van de regelgeving omtrent uitzenden en het grote concurrentieveld vraagt om reducering van de (operationele-) kosten van verloning. NED-Personeel heeft tijdens de coronacrisis de strategische keuze gemaakt om te investeren in de automatisering van hun organisatie. Met deze vernieuwingen is NED-Personeel voorbereid op de toekomst. De verwachting is dat er een shake-out gaat plaats vinden van met name uitzendbureaus die arbeiders bemiddelen met relatief lage lonen. NED-Personeel heeft daarom de processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Doordat er gekozen is voor diverse sofwarepakketten heeft NED Personeel gekozen om middels dashboards (BI-tool) aansluiting te krijgen tussen de front- en de backoffice.

  DEEL 2: EASYFLEX, DE VASTE KRACHT VAN WERKEND NEDERLAND

  Door: Yoeri Heijmans, Sales Consultant Easyflex

  In het tweede deel van onze webinarserie duiken we met jou in de software! In deze korte, maar krachtige sessie van een half uur loopt Yoeri Heijmans, Sales Consultant bij Easyflex, met jou door alle stappen om jouw organisatie te digitaliseren en automatiseren. Hierbij kun je het gehele proces van inschrijving tot verloning/facturatie verwachten en concrete voorbeelden uit de praktijk meemaken!

  DEEL 3: HET REGULIERE RECRUITMENTPROCES GEEN OPTIE...CHANGE OR DIE!

  Door: Caroline Pols, Founder Up in Business

  Voor het eerst in 50 jaar hebben we meer vacatures dan werklozen. Kandidaten met een schaarste profiel solliciteren niet, al is is 50% van de kandidaten latent op zoek. Hoe kun je deze mensen bereiken en hoe bereik je ze op het juiste moment? Caroline Pols, Oprichter van Up in Business, laat je zien hoe je dit in praktijk kunt toepassen aan de hand van concrete voorbeelden!

  DEEL 4: HAAL MEER WAARDE UIT JOUW DATA MET EEN BI-TOOL!

  Door: Mike Rutters, Business Intelligence Consultant, 2Foqus

  In het vierde deel van onze reeks duiken we de data in! Oké, je organisatie is gedigitaliseerd, data stroomt binnen uit verschillende kanten. Wat leuk! Maar wat kunnen we hier nou eigenlijk mee? Met platte data niet erg veel. Dat is waar 2Foqus om de hoek komt kijken. Middels Business Intelligence laten we jullie zien hoe je data samen kunt voegen en kunt omzetten in stuurinformatie. Dit legt de basis voor het maken van allerlei strategische beslissingen. In dit laatste deel van onze reeks zullen we je concrete voorbeelden laten zien hoe je het beste gebruik kunt maken van jullie waardevolle data.

  DOWNLOAD DEEL 1 T/M 4!

  DOWNLOAD

  Privacy Preference Center