Qlik GeoAnalytics


Heeft u plannen voor het openen of sluiten van een van uw vestigingen? Wilt u de leveringen aan uw klanten optimaliseren of wilt u een marketingcampagne starten op basis van een geografische selectie? Qlik GeoAnalytics bieden u de perfecte oplossing om visualisaties te creëren met geografisch kaartmateriaal. Zo krijgt u een vollediger inzicht en kunt u nog betere beslissingen nemen voor uw organisatie. Dit maakt van GeoAnalytics een interessante aanvulling op uw Qlik platform.

Case: Bugaboo

“Met Qlik analyseren we uitzonderingen tot in de kleinste details. Dit helpt ons om snel zakelijke beslissingen te nemen.”

Bashir Bare, BI specialist Bugaboo

Lees de hele case
  • Ben productiever door het snel opzoeken van geo locaties en pas deze toe in uw visualisaties
  • Combineer alle geo informatie met overige data en visualiseer dit in uw dashboards
  • Bespaar kosten door afscheid te nemen van externe geo-databases en geo-oplossingen
  • Visualiseer met behulp van kaarten wat in veel gevallen meer zegt dan tabellen en grafieken
  • Kom tot inzichten door in te zoomen binnen verschillende lagen/kaarten
  • Uit grote hoeveelheden data en verschillende bronnen kunnen selecties over en weer worden doorgevoerd

Verrijk uw dashboards en verkrijg een nog beter inzicht


U wilt alles ontdekken wat er in uw data schuilt om zo uw business te sturen en voorsprong te behouden? U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving. Voeg op een eenvoudige manier geografische layers en data toe aan uw visualisaties en krijgt inzichten die u nu niet of nauwelijks bereiken.

Wilt u GeoAnalytics in actie zien?

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

Qlik NPrinting

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing.

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige“pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik Data Catalyst

Qlik Data Catalyst is een moderne oplossing voor enterprise datamanagement die de manier vereenvoudigt en versnelt waarop u uw betrouwbare gegevens catalogiseert, beheert, voorbereid en aflevert voor zakelijke gebruikers in uw onderneming.