VACATURE INSIDE SALES

Op zoek naar een baan als Inside Sales waarin je jouw commerciële drive kan inzetten tijdens een afwisselende functie? Look no further!

Als Inside Sales ondersteun jij de Salesafdeling bij het gehele verkoopproces. Zo zorg jij voor het onderhouden en leggen van contacten met (potentiële) klanten en werk je offertes uit. Ook weet jij als geen ander de handelingen van het verkoopproces nauwkeurig te registreren in ons softwarepakket.

Eerst iets meer over ons: 
Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties in bijvoorbeeld de flexbranche, logistiek, productie, zorg. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard” is dan ook ons motto.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit? 
Rond 09.00 uur stap je ons kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en bekijkt de aanvragen van onze klanten en gaat hier lekker mee aan de slag. Je registreert en verwerkt de orders. Tussendoor bel je die (potentiële) klant om te kijken of we iets voor hem kunnen betekenen. In de middag staat er een Sales meeting op het programma waar o.a. gekeken wordt naar de opportunity’s en binnengekomen opdrachten. Voor de binnengekomen opdrachten koop jij de software in en zorgt dat de klant de juiste licenties krijgt.   

Wat ga je dan preciés doen? 
In deze functie ligt de focus op het ondersteunen van onze Salesafdeling.

De werkzaamheden bestaan uit: 
- Het onderhouden en leggen van contact met bestaande en nieuwe klanten om zodoende de relatie te ontwikkelen en afspraken te plannen voor het Salesteam; 
- Het samen met Marketing organiseren van lead generende activiteiten (events) voor prospects en klanten; 
- Registratie van opportunity’s en orders en ervoor zorgen dat de sales forecast en klantgegevens in CRM up to-date zijn; 
- Het uitwerken van voorstellen/offertes in samenwerking met Sales collega’s; 
- Controles uitvoeren op de correctheid en volledigheid van de aangeboden oplossing en verwerkt het tot een totaal aanbieding; 
- Administreren en opvolgen van uitgebrachte offertes.
-  Samenwerken met Back Office Employees om de interne aansluiting van (nieuwe) klanten te borgen.

Wat bieden wij?
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte om je collega's uit te dagen voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot accountmanager en dus zelfstandig op pad gaat.    

Wat breng jij mee? 
- Minimaal 2 jaar werkervaring.
- Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Affiniteit met Data & Analytics;
- Algemene IT-vaardigheden (Afas is een pré);
- Sterke communicatieve vaardigheden.
- Houd ervan om in een team te werken.

Uren per week 
32-40 uur 

Standplaats
Keuze locatie: Apeldoorn of Breda.   

Toelichting op de sollicitatieprocedure

Zin om aan de slag te gaan bij ons als Inside Sales? Solliciteer dan nu! Je motivatiebrief met CV (in PDF-formaat) kun je richten aan Sabine Hilhorst, Office manager: hr@2foqus.nl. Voor vragen kun je haar ook bellen op 06 - 43 02 35 92.

    Privacy Preference Center