GOUD VOOR 2FOQUS MET 
HET BEHALEN VAN DE ISO 9001 
ÉN 27001 CERTIFICERINGEN!

Niet alleen de atleten op de Olympische Spelen behalen medailles dit jaar, ook 2Foqus heeft een mooie prijs in de wacht gesleept met het behalen van de ISO 9001 en 27001 certificeringen. Wij gaan altijd voor goud in de trajecten die we uitvoeren voor onze klanten. Kwaliteit en beveiliging zijn hierin een must. Om onze kwaliteit als organisatie te waarborgen hebben we daarom besloten om het ISO certificeringstraject in te gaan. Om onze gouden standaard te behouden is het van belang dat we onze processen continue monitoren en optimaliseren.

Met het behalen van de ISO certificeringen voldoen wij als organisatie aan de internationale eisen voor Kwaliteitsmanagement en Information Security Management. Binnen onze dienstverlening werken wij constant met data. Zowel klantdata als van onszelf. Het is daarom van belang dat we onze interne processen laten toetsen door een onafhankelijk bureau om vast te stellen dat we aan alle normen voldoen.
 
ISO auditbureau Quality Masters heeft ons geholpen in dit traject. Samen hebben wij verschillende processen en systemen beoordeeld en in kaart gebracht. Om onze gouden kwaliteitsstandaard te behouden, zal er ieder jaar een interne audit plaatsvinden.

 Zoals echte topsporters betaamt, maken wij onszelf direct klaar voor de volgende ronde!   

"Ik ben enorm trots op onze medewerkers dat wij na een intensieve implementatie erin geslaagd zijn om onze bedrijfsprocessen volledig te verankeren in ons managementsysteem. Samen gaan we voor goud!"

Mikel Snijders, Directeur 2Foqus

Privacy Preference Center