ALLROUND 
MARKETEER

Op zoek naar een baan als Allround Marketeer waarin je jouw commerciële, creatieve ideeën tot leven kan wekken in een diverse functie? Look no further!

Als Marketeer bij 2Foqus zit je in een unieke situatie! Onze organisatie groeit en daardoor zijn we op zoek naar een gedreven Marketeer met grote ambities. We zijn op zoek naar iemand met een sterke visie die onze marketingafdeling tot een hoger niveau kan tillen!

Eerst iets meer over ons:
Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard is dan ook het motto”. 


Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?
Om 8.30 stap je ons prachtige, monumentale kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en checkt de lopende Google-Ads en LinkedIn campagnes. In jouw dagplanning staan verschillende activiteiten zoals; de directiemeeting (waarin jij jouw plannen en ideeën presenteert), het opnemen van een filmpje voor een aankomende social media campagne, het nadenken over het verbreden van de e-mailmarketingstrategie en je schakelt nog met verschillende klanten over het opstellen van een referentiecase. 

Wat ga je dan preciés doen?
Jij wordt verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie van ons bedrijf. Daarbij is veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Jouw taken zullen bestaan uit:

 -Copywriting; jij redigeert en schrijft verschillende (online) teksten voor bijvoorbeeld onze website;
-Het creëren van gave content voor onze social kanalen en marketingcampagnes;
-Het opzetten en uitwerken van mooie klantverhalen;
-Jij biedt maar al te graag ondersteuning bij het organiseren van evenementen;
-Het ontwikkelen en optimaliseren van landingspagina’s in WordPress;
-Het in kaart brengen van onze klantreis en omzetten in een duidelijke marketingstrategie voor onze organisatie.


Wat bieden wij?
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte om je collega's uit te dagen voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.


 Wat breng jij mee?
- HBO werk- en denkniveau;
- Affiniteit met Data & Analytics;
- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
- Meerdere jaren werkervaring op het gebied van Marketing en Communicatie;
- Ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign;
- Ervaring met Google Analytics en Dashboarding;
- Ervaring met Contentcreatie en SEO.  Uren per week 32-40 uurToelichting op de sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan vóór 31 januari 2022 via de knop ‘Solliciteren’. Je motivatiebrief met CV (in PDF-formaat) kun je richten aan Sabine Hilhorst, Office manager. Voor inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen via 
INFO@2FOQUS.NL 
of 06 - 43 02 35 92. 

Privacy Preference Center