MEDIOR BI-CONSULTANT

VACATURE

Heb jij al enige ervaring als Business Intelligence consultant? Wil jij jouw ondernemende competenties ontwikkelen en de volgende stap maken in jouw data & analytics carrière? Als Medior Data & Analytics Consultant duik jij in de data van uiteenlopende klanten om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Jij bent de cruciale schakel tussen business en ICT. Jij begeleidt onze klanten om hun processen te verbeteren, gebruikmakende van jouw data kennis en communicatieve vaardigheden. Dankzij jouw kennis en inzicht kun je strategie en beleid vertalen naar functionele data & analytics oplossingen. 

Persoonlijke ontwikkeling en innovatie zijn de fundering van 2Foqus en voor jou de perfecte bodem om jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld van Data & Analytics. Join the team!

WAT JIJ MEEBRENGT

Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring binnen het BI-vakgebied;

HBO- of academisch werk- en denkniveau;

Ervaring met Power BI en Qlik;

Je hebt kennis en ervaring met datamodelleren en SQL; 

Je hebt sterke adviesvaardigheden;

Je bent ondernemend aangelegd en een teamplayer;

Je signaleert kansen en draagt mogelijkheden aan voor nieuwe opdrachten;

Kennis van TimeXtender is een pré;

(Beschik je toch niet over de ervaring en kennis om direct aan de slag te gaan als senior BI-Consultant? Geen probleem! We zijn ook opzoek naar Junior BI-Consultants! Bekijk de vacature hier!

Bekijk onze vacatures!

WIE ZIJN WIJ?

Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard play, hard is het motto”. Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

WAAR JIJ OP KUNT REKENEN

Uitdagende opdrachten bij uiteenlopende klanten; 

Coaching on the job en een duidelijke carrière planning;  

28 vakantiedagen;

Pensioenregeling;

De mogelijkheid om op locatie, thuis of op kantoor te werken;

Faciliteiten om flexibel te werken (telefoon/laptop/lease auto)

Een marktconform salaris;

Een gezellig team waarin we graag leuke activiteiten organiseren;

Opleidingsmogelijkheden;

Dienstverband: fulltime

Dus heb jij net als ons een passie voor data en ben je toe aan een nieuw avontuur?  Stuur jouw CV of Linkedin profiel naar hr@2foqus.nl of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!  

SOLLICITEER NU!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Privacy Preference Center