MEET THE TEAM:
GIJS GENNISSEN!

VANDAAG STELT ONZE ALLESKUNNER GIJS ZICH VOOR!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Gijs Gennissen. Na bijna 5 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg heb ik in 2019 besloten aan de slag te gaan bij 2Foqus. Als Consultant Business Intelligence probeer ik de brug te zijn tussen de techniek, de data en de business. Wanneer ik niet aan het werk ben vind je me vaak terug in de natuur op een zeilboot. Tijdens het zeilen kan ik mezelf helemaal opladen en genieten van mijn omgeving.

Ik ben van nature erg nieuwsgierig aangelegd en pak het liefst elke dag nieuwe dingen op. Iets nieuws op te pakken, het uit elkaar te halen en weer opnieuw in elkaar te zetten is dé manier om mij te fascineren. Zo weet ik precies hoe verschillende processen in elkaar steken. Deze manier van werken doorloop ik het liefst in ieder traject om onze klanten optimaal te kunnen adviseren.
Dat begint met het proces te ontmantelen. Wat doet de organisatie precies? Door de processen van het bedrijf te doorgronden kun je goed bepalen wat de belangrijkste gegevens zijn voor de business. Door te begrijpen hoe deze data ontstaat kun je gericht zoeken naar de juiste indicatoren over hoe het proces verloopt. 

Vervolgens komt de vraag hoe deze data in het systeem zit. Of wellicht belangrijker; hoe je deze gegevens weer uit het systeem krijgt. Om de beste aanpak te vinden voor ieder project, kijk ik naar verschillende technieken. Qlik, Python, SQL, Power BI, REST, SOAP en Azure, het passeert allemaal mijn bureau en ik vind het geweldig! Juist door onze kijk op een uit te voeren taak op hoger niveau, vinden wij altijd de beste tools om ieder project op een slimme manier voor elkaar te krijgen.

Qlik, Python, SQL, Power BI, REST, SOAP en Azure, het passeert allemaal mijn bureau en ik vind het geweldig!

Uiteindelijk komt het rapporteren om de hoek kijken. Het is natuurlijk van groot belang om onze klanten zo optimaal mogelijk te adviseren op het gebied van rapportages. Welke gegevens beschrijven het proces het beste? Hoe kunnen we deze gegevens zo visualiseren zodat het de organisatie duidelijke inzichten oplevert? Welke inzichten en forecasts kunnen wij nog meer leveren met alle data die wij hebben verzameld?

Wanneer wij zien dat desbetreffende organisaties onze methodes oppakken en hier veel waarde uithalen, geeft dat echt veel voldoening!

Door deze grote variatie in werkzaamheden binnen mijn functie ben ik iedere dag weer met iets anders bezig. Dat maakt dat 2Foqus mij de afwisseling levert om mezelf te blijven ontwikkelen. Als ik het zelf niet weet is er altijd wel iemand in het team die me verder kan helpen. Die vrije uitwisseling van kennis en kunde binnen ons team biedt voor mij de perfecte werkomgeving!

"Wanneer wij zien dat desbetreffende organisaties onze methodes oppakken en hier veel waarde uit halen, geeft dat echt veel voldoening."

BEN JIJ NET ALS GIJS EEN ECHTE ALLESKUNNER? 
BEKIJK HIER ONZE VACATURES & JOIN THE TEAM!

MEER INFO

Privacy Preference Center