Waarom kiezen voor CRM én standaard inzichten voor marketing & sales?

Als marketeer ben je constant bezig met het analyseren van klantgegevens en het opstellen van effectieve marketingsegmenten. En als sales professional ben je altijd op zoek naar nieuwe verkoopkansen. Maar hoeveel tijd verspil je met het handmatig zoeken van klantgegevens en het bijhouden van contactmomenten?

Creëer een 360-graden klantbeeld

Maak gebruik van standaard CRM-dashboards

Ervaar de kracht van slimme rapportages binnen de standaard CRM-dashboards in Dynamics 365 Sales. Ontdek hoe je inzicht verkrijgt uit je verkoopgegevens en deze vervolgens omzet in actiegerichte informatie. Het monitoren en bijsturen van de prestaties van je team of organisatie wordt hierdoor eenvoudig. Gebruik de dashboards daarnaast om trends en ontwikkelingen in je verkoopprocessen te identificeren.

EEN AANTAL VAN ONZE MICROSOFT POWER BI KLANTEN

Inmiddels gingen veel verschillende Nederlandse maar ook internationale  klanten je voor. Jouw organisatie is dus in goed gezelschap.

NEEM contact op

Wil je meer weten? Wij vertellen je er graag meer over!

Vertel ons hoe wij je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data-updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven, dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center