Power Platform


Zet fantastische ideeën om in krachtige oplossingen.

Boor de innovatie in het hele bedrijf aan met het Microsoft Power Platform. Geef iedereen de mogelijkheid oplossingen te maken die de bedrijfsprocessen versnellen. Microsoft Power Platform is groter dan de som van de afzonderlijke delen. Verbind ze onderling en bouw complete bedrijfsoplossingen.

Met een platform dat native is in Azure kunt u uw organisatie continu aanpassen en verder groeien. De professionele ontwikkelaars van 2Foqus kunnen de mogelijkheden, besturingselementen en functies van Power BI, Power Apps of Power Automate naadloos uitbreiden en moeiteloos connectoren voor aangepaste of oudere systemen maken.

Microsoft Power BI


Neem onderbouwde en overtuigde bedrijfsbeslissingen door iedereen datagestuurde inzichten in handen te geven.

Power BI geeft beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace, en via any device. Zo kunt u gemakkelijker en beter sturen op uw doelen voor de toekomst.

Lees meer

Power Apps


Met Power Apps ontwikkelen en lanceren wij applicaties die uw processen ondersteunen of vervangen inclusief kant-en-klare AI-componenten. Dankzij onze kennis en ervaring bij veel verschillende typen organisaties, kunnen we ook u snel verder helpen!

Lees meer

Power Automate


Verhoog de productiviteit binnen uw onderneming als nooit tevoren door iedereen de mogelijkheid te bieden organisatieprocessen te automatiseren. Power Automate is een low code systeem dat op basis van bepaalde input direct acties kan ondernemen. Denk aan het versturen van mailtjes als bepaalde handelingen gedaan worden. Of het verwerken van bepaalde input met intelligentie.

Lees meer

Virtual Agents


Met deze no-code oplossing ontwikkelen wij voor u complete chatbots, die naadloos integreren met de back-end van uw organisatie, zelfs wanneer die uit legacy-applicaties zonder API bestaat.

Lees meer

Interactieve data visualisatie


Deze oplossing stelt u in staat om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten en vervolgens om te zetten in rijke analyses en heldere visuele rapportages.

Power BI maakt gebruik van de cloud en heeft daardoor een onbeperkte rekencapaciteit. De werking is gebaseerd op de eenvoud van de huidige app-generatie. U kunt relatief eenvoudig koppelingen maken met verschillende databronnen, standaard bewerkingen uitvoeren en de data analyseren. Vervolgens is het heel eenvoudig en veilig om uw dashboards en rapportages te delen met collega’s of klanten.

De onderdelen van Power BI


Power BI bestaat uit de Windows-bureaubladtoepassing Power BI Desktop, een online SaaS-service (software als een dienst) met de naam de Power BI-service en Power BI -Mobiel -apps voor Windows-telefoons en -tablets en iOS- en Android-apparaten.

Deze drie elementen, desktop, de service en mobiel, zijn ontworpen om op basis van de behoeften of de rol van de gebruiker een zo efficiënt mogelijke manier te bieden om zakelijke inzichten te maken, te delen en te gebruiken.

Hoe Power BI aansluit bij uw rol

Hoe u Power BI gebruikt, is mogelijk afhankelijk van uw rol in een project of een team. Het is heel goed mogelijk dat andere personen, met andere rollen, Power BI op een andere manier gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u voornamelijk de Power BI-service gebruikt, dat uw collega die alle cijfers in zakelijk rapporten verwerkt, intensief gebruikmaakt van Power BI Desktop (en de Desktop-rapporten naar de Power BI-service publiceert, die u vervolgens bekijkt). En weer een andere collega op de verkoopafdeling gebruikt mogelijk voornamelijk zijn/haar mobiele Power BI-app om verkoopquota in de gaten te houden en om informatie over nieuwe verkoopleads aan te boren.

Als u een ontwikkelaar bent, kunt u Power BI API’s gebruiken om gegevens naar gegevenssets te pushen of om dashboards en rapporten in te sluiten in uw eigen aangepaste toepassingen. Hebt u een idee voor een nieuwe visualisatie? Bouw de visualisatie zelf en deel deze met anderen. Uiteraard kan 2Foqus u helpen met het implementeren van Power BI binnen uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden.

De belangrijkste voordelen van Power BI zijn:

  • Zeer gebruikersvriendelijk: geïntegreerd met andere officepakketten te gebruiken.
  • Te draaien op tablets en mobiele platformen, zoals IOS en Android.
  • Relatief voordelig ten opzichte van oplossingen van andere (grote) BI- leveranciers.
Wilt u Power BI in actie zien?

Maak briljante apps van briljante ideeën


Als u met uw organisatie voorop wilt blijven lopen of actueel wilt blijven dan is innoveren een vereiste. Apps kunnen hierbij een grote rol spelen. Relatief eenvoudige processen worden vaak te complex gemaakt en niet gestandaardiseerd.

Met Power Apps ontwikkelen en lanceren wij applicaties die uw processen ondersteunen of vervangen inclusief kant-en-klare AI-componenten. Dankzij onze kennis en ervaring bij veel verschillende typen organisaties, kunnen we ook u snel verder helpen!

Power Apps stimuleert zakelijke transformatie

Lees hoe bedrijven de ontwikkelingskosten verlagen en de algemene efficiëntie verhogen met behulp van Power Automate en Power Apps in dit in opdracht uitgevoerde onderzoek Total Economic Impact™.

ROI in 3 jaar

Afname van kosten voor app-ontwikkeling

Gemiddelde verbetering van efficiëntie van bedrijfsprocessen in jaar drie

Wilt u Power Apps in actie zien?

Ontdek een betere manier om dingen te doen


Verbeter de effectiviteit van het individu, het team en de organisatie door digitale en geautomatiseerde procesautomatisering te combineren. 2Foqus bouwt tijdbesparende werkstromen, van afzonderlijke taken tot grootschalige systemen met naadloze integratie dankzij honderden vooraf gebouwde connectors.

Daarnaast kunnen we tijdrovende handmatige taken automatiseren met ingebouwde AI-mogelijkheden, zodat u meer tijd heeft om u te concentreren op strategische kansen met veel waarde.

  • Direct reageren op meldingen of e-mailberichten met een hoge prioriteit.
  • Nieuwe verkoopleads registreren, volgen en ernaar handelen.
  • Alle e-mailbijlagen kopiëren naar uw OneDrive voor Bedrijven-account.
  • Gegevens verzamelen over uw bedrijf en die gegevens delen met uw team.
  • Goedkeuringswerkstromen automatiseren.

Power Automate wordt veel gebruikt voor het ontvangen van meldingen. U kunt bijvoorbeeld instellen dat u direct een e-mail of pushmelding op uw telefoon ontvangt wanneer een verkooplead wordt toegevoegd aan Dynamics 365 of Salesforce.

Meer weten over Power Automate?

De no-code-tool voor de bouw van complexe chatbots


Virtual Agents is een tool die 2Foqus gebruikt om complexe chatbots te bouwen en te integreren met uw bedrijfsapplicaties, zonder dat daar code aan te pas komt.

Virtual Agents bestaat uit een visuele interface waar we langs de ene kant een conversatiestructuur uitbouwen, met een workflow die aan Visio doet denken, en aan de andere kant meteen het eindresultaat ziet. “What you see is what you get.”

Interesse in Virtual Agents?

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Ontwikkel interactieve analytics dashboards. QlikView en zijn Associative Engine zorgen ervoor dat organisaties nog meer uit hun data kunnen halen.

Qlik NPrinting®

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing.

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige “pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik GeoAnalytics®

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving.