Van noodzaak naar kans!


Voor iedereen is het een vreemde en spannende tijd. Welke maatregelen volgen er? Hebben ze al effect? Zijn er genoeg IC plekken? Houden de artsen en verpleging het vol? Hoe vergaat het mij, mijn ouders en de buurman van 80+? Mijn reeds betaalde vakantie naar Kroatië? Wat gaat dit doen met de economie of dichterbij, mijn eigen baan?

MEET THE TEAM: Naomi van Gesink


Hoi allemaal! Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Naomi van Gesink en ben sinds november 2019 werkzaam bij 2Foqus. Als studie heb ik Bedrijfskunde op de Christelijke Hogeschool in Ede gedaan.

Nieuwe release: Qlik Sense February 2020


Qlik Sense heeft een nieuwe update, Qlik Sense February 2020, uitgebracht. Deze release zit vol met nieuwe features. Zo is het mogelijk om dashboards visueel nóg aantrekkelijker te maken. Collega, Gerco Gijben, heeft de belangrijkste features hiervoor op een rijtje gezet.

Deelnemen Workshop TimeXtender?


Wilt u weten waar de kracht ligt van het Data Management Platform TimeXtender?
En welke voordelen het platform uw organisatie kan bieden?

Neem dan deel aan de gratis workshop van onze business partner TimeXtender op 23 januari a.s.

Datagedreven Service Management


De afgelopen periode hebben wij contact gehad met een groot aantal TOPdesk klanten. Allemaal zochten zij meer inzicht in hun service processen. De aanwezige informatie-/rapportage behoefte komt vanuit de operatie, het management en/of van de (interne of externe) klant.

Deelnemen Workshop Power BI?


Wilt u weten hoe Power BI uw organisatie verder helpt op het gebied van rijke analyses en heldere visuele rapportages? Met Power BI kunt u eenvoudig koppelingen maken met verschillende databronnen, standaard bewerkingen uitvoeren en de data analyseren.

Pink Elephant Business Intelligence verandert in 2Foqus


Pink Elephant Business Intelligence B.V. uit Breda maakt vandaag bekend dat zij per 01-01-2020 verder gaat onder de naam 2Foqus B.V. en vanaf dat moment geen onderdeel meer is van Pink Elephant B.V. Buiten de naamswijziging verandert er niets voor klanten, leveranciers en partners.

Terugblik Unlock Your Data


Op 13 juni jl. vond ons data & analytics event plaats in de Koepelgevangenis te Breda met de naam, hoe kan het ook anders, Unlock Your Data!