ANALYTICS

MAAK DATA VISUEEL EN DEEL NIEUWE INZICHTEN MET JE TEAM!

begin vandaag!

WAT IS ANALYTICS?

Het woord analyse zit er al in, dit is ook waar het om gaat: de analyse van data. De definitie van 'analytics' wordt steeds vaker gebruikt in plaats van het acroniem BI (business intelligence). Maar waarom? Analytics omvat niet alleen BI, maar ook nieuwe technologieën die ons helpen gebeurtenissen te voorspellen en inzicht krijgen hoe we hierop kunnen inspelen. 

WAAROM ANALYTICS?

Het inzetten van analytics software geeft bedrijven niet alleen een grote tijdwinst, maar ook de mogelijkheid om met nieuwe inzichten onderbouwde beslissingen te nemen. Vergelijk verschillende data met elkaar, maak processen inzichtelijk en kom er écht achter wat goed gaat of verbeterd kan worden binnen jouw organisatie. 

DE KRACHT VAN DATA BENUTTEN IS DÉ SUCCESFACTOR IN HET DIGITALE TIJDPERK

begin vandaag!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE DAG VAN MORGEN?

Buiten de tijdwinst, nieuwe inzichten en zekerheid is er nog een belangrijke reden om deze tools in te zetten; concurrentievoordeel. Tegenwoordig is het zelfs een risico om geen Analytics te gebruiken. De meeste organisaties werken wél met een datavisualisatietool. Wanneer je achterblijft, verlies je de wedstrijd. 

QUOOKE​R OVER ANALYTICS

deelrichtingen binnen analytics: descriptive, diagnostic, predictive en prescriptive analytics. Deze deelrichtingen kunnen elk op een andere manier de besluitvorming binnen een bedrijf ondersteunen.

LEES MEER

DEEP DIVE IN YOUR DATA​!

VRAAG NAAR DE
 MOGELIJKHEDEN

DE VOORDELEN VAN ANALYTICS OP EEN RIJ

VERKRIJG INZICHT IN INFORMATIESTROMEN EN PROCESSEN
BEVEILIG JOUW BEDRIJFSDATA EN VOLDOE AAN AVG-WETGEVING
NEEM ONDERBOUWDE BESLISSINGEN OP BASIS VAN KWALITATIEVE DATA
PROFITEER VAN EEN GROOT CONCURRENTIEVOODEEL 
SNEL EN EFFICIËNT HANDELEN 
BEN KLAAR VOOR BEDRIJFSGROEI

ONZE ANALYTICS OPLOSSINGEN

QLIK SENSE

 Qlik Sense is een  modern en volledig webbased data analyse platform, gemaakt om iedereen binnen je organisatie data gedreven te laten werken. Deze tool stelt alle gebruikers in je organisatie in staat stelt om flexibele, interactieve data visualisaties te maken.

lees meer

POWER BI

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door het Amerikaanse softwarebedrijf Microsoft. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker.

lees meer

MEER LEREN OVER DE KRACHT VAN ANALYTICS?

BEKIJK ONS TRAININGSAANBOD HIERONDER

QLIK SENSE INTRODUCTIE WORKSHOP 
(GRATIS)

Tijdens de gratis workshop wordt je meegenomen in de wereld van Qlik Sense en kun je kennismaken met de mogelijkheden van Qlik Sense. Je gaat zelfstandig aan de slag met het maken van visualisaties!

LEES MEER

DATA ARCHITECT 

De Data Architect training is meer technisch van aard en je zet tijdens deze data architect training de eerste stappen in het data modelleren. 
LEES MEER

BUSINESS ANALYST

De bij 2Foqus ontwikkelde Business Analyst Training is de perfecte training voor iedereen die op een gestructureerde, klassikale wijze kennis wil maken met het bouwen van dashboards in Qlik Sense.


LEES MEER 

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center