VACATURE ONLINE MARKETEER (PARTTIME)

Op zoek naar een baan als Online Marketeer bij een Data & Analytics Organisatie in Breda?

Look no further!

Waar ben je echt goed in en waar krijg je energie van? Als Online Marketeer bij 2Foqus kan jij bezig zijn met de dingen die jij het leukste vind en waar jij meer over wilt leren! Ben jij bijvoorbeeld een topper op het gebied van SEA? Of wil je meer leren op het gebied van SEO of op het gebied van B2B-Marketing? De koffie staat klaar!  

Eerst iets meer over ons: 
Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard is dan ook het motto”.  

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit? 
Om 8.30 stap je ons prachtige, monumentale kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en checkt de lopende Google-ads en LinkedIn campagnes. In jouw dagplanning staan verschillende activiteiten zoals; de directiemeeting (waarin jij jouw plannen en ideeën presenteert) en het nadenken over het verbreden van de e-mailmarketingstrategie. In de middag schakel je met de contentmarketeer over het lanceren van een nieuwe campagne.   

Wat ga je dan preciés doen? 
Jij wordt verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten binnen ons bedrijf. Daarbij is veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Jouw taken zullen bestaan uit:
-Het in kaart brengen van onze klantreis en omzetten in een duidelijke marketingstrategie voor onze organisatie.
-Het optimaliseren van het 2Foqus E-Learning Platform en onze algemene website;
-De marketingafdeling laten sturen op data en inzichten creëren; 
-het opzetten en optimaliseren van online campagnes; 
-SEO van de website.  

Wat bieden wij? 
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte om je collega's uit te dagen voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.  

Wat breng jij mee? 
- HBO werk- en denkniveau; 
- Je hebt affiniteit met Data & Analytics; 
- Ervaring met Google Analytics en Dashboarding; 
- SEO, SEA, CRO ervaring; 
- Interesse in Growth Hacking.  

Uren per week 
24-32 uur   

Toelichting op de sollicitatieprocedure 
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan vóór 28 februari 2022 via de knop ‘Solliciteren’. Je motivatiebrief met CV (in PDF-formaat) kun je richten aan Sabine Hilhorst, Office manager. Voor inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen via hr@2foqus.nl of 06 - 43 02 35 92.

    Privacy Preference Center