Wij hebben een heldere FOQUS op dataHet begin

In 2012 begonnen Dave en Mikel hun bedrijf met het doel organisaties echt verder te helpen met datamanagement. Al bijna 10 jaar brengen zij mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Inmiddels doen Dave en Mikel het niet meer alleen, maar bestaat 2Foqus uit een team van ruim twintig gespecialiseerde professionals.

Focus
Voor ons is datamanagement echt mensenwerk. Met onze visie en manier van werken proberen we een frisse wind te zijn in de IT-wereld. Onze kracht is een heldere focus en onze nuchtere kijk op Business Intelligence. Deze focus helpt ons keer op keer om hoogwaardige en logische oplossingen te bedenken voor onze klanten. En het stapje extra wat we hiervoor soms moeten zetten, zetten we met veel plezier.

Education
Voor ons schuilt de kracht van data niet alleen in goede tools of dashboards, maar gaat het er vooral om dat BI in het hele bedrijf wordt doorgevoerd en dat iedereen de meerwaarde er van inziet. Daarom hebben we een trainingshuis opgericht. Met onze trainingen en workshops begeleiden en trainen we mensen hierin.

We werken vanuit ons kantoor in Breda samen voor meer dan 150 bedrijven en organisaties in de flexbranche, logistiek, transport, retail en zorg. Onze klanten zijn ons zeer trouw; er is nauwelijks verloop. Dit komt niet alleen door het type oplossing wat we bieden, maar vooral door onze focus!

Betrokkenheid, transparantie en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.