VACATURE MEDEWERKER PROJECT OFFICE / PLANNER

Op zoek naar een baan als Medewerker Project Office / Planner waarin je veel klantencontact hebt en het een uitdaging vindt aan de slag te gaan met het leggen van de planningspuzzel? Look no further!

Als medewerker Project Office / Planner bij 2Foqus sta je in het midden van alle processen: je hebt contact met de consultants, Sales én de klanten. Je vindt het een uitdaging om te kijken hoe je de planning zo efficiënt mogelijk kan inrichten, zodat onze consultants dagelijks ingezet kunnen worden bij onze klanten.

Eerst iets meer over ons: 
Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties in bijvoorbeeld de flexbranche, logistiek, productie, zorg. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard” is dan ook ons motto.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit? 
Rond 9 uur stap je ons kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en checkt de binnenkomende verzoeken vanuit de consultants voor het inplannen van afspraken. Hier ga je lekker mee aan de slag. In de middag zit je met je collega’s samen om te kijken hoe de planning voor een project opgevuld kan worden: welke consultant met de juiste expertise hebben we beschikbaar en op welk moment? Aan het einde van de dag maak je een planningsoverzicht voor de trainingen van onze Academy. Je hebt bijna alle planningsverzoeken kunnen wegwerken en dat geeft je een fijn gevoel!  

Wat ga je dan preciés doen? 
In deze functie ligt de focus op een optimale planning van de consultants, waarbij de communicatie tussen consultants, sales en klanten centraal staat.
· Afspraken inplannen voor consultants en dit afstemmen met de klant en consultant; 
· Aan de hand van nieuw verkochte projecten samen met sales en de klant de planning verzorgen
· Het opvragen van “schaduwlijsten” van consultants waarop staat welke klanten behoefte hebben aan extra dagen; · De planning “up to date “houden en gaten opvullen op basis van verzoeken van Sales en “schaduwlijsten”;
- Wanneer er structurele problemen zijn bij het inplannen van consultant dit bespreken met directie; 
· Het plannen van trainers voor cursussen in overleg met de leiding van de Academy.

Wat bieden wij?
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte om je collega's uit te dagen voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.
 

Wat breng jij mee? 
- Minimaal 2 jaar werkervaring.
- Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Affiniteit met Data & Analytics;
- Algemene IT-vaardigheden (Afas is een pré);
- Sterke communicatieve vaardigheden.
- Houd ervan om in een team te werken.

Uren per week 
24-40 uur 

Standplaats
Keuze locatie: Breda of Apeldoorn

Toelichting op de sollicitatieprocedure

Zin om aan de slag te gaan bij ons als Medewerker Project Office / Planner? Solliciteer dan vóór 30 april 2022. Je motivatiebrief met CV (in PDF-formaat) kun je richten aan Sabine Hilhorst, Office manager: hr@2foqus.nl. Voor vragen kun je haar bellen op: 06 - 43 02 35 92.

    Privacy Preference Center