MICROSOFT POWER BI

MAAK EEN VLIEGENDE START MET POWER BI

Maak nu al een vliegende start, download Power BI gratis of vraag een gratis demo!

DOWNLOAD GRATIS GRATIS DEMO AANVRAGEN

CREËER RIJKE ANALYSES EN HELDERE VISUELE RAPPORTAGES 

Ben je erover aan het denken om Power BI in te zetten binnen jouw organisatie? Een goed idee! Power BI is een van de meest veelzijdige data visualisatie tools op de markt, en ook nog eens super voordelig. Deze oplossing van Microsoft helpt om inzichten te creëren op basis van jouw bedrijfsdata. Zo maak jij snelle, datagedreven business beslissingen. Maak verbinding met honderden databronnen en voer complete visuele analyses uit.

2FOQUS, JOUW MICROSOFT PARTNER

Geïnteresseerd in Power BI? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde consultants staan voor je klaar. Wij begeleiden je in het bepalen welke data belangrijk is voor jouw analyses en helpen met het inzichtelijk maken. Wanneer we samen de fundering gelegd hebben, kunnen jouw medewerkers zelf aan de slag met het bouwen van inzichtelijke visualisaties.

Bij 2Foqus staan we voor het totale pakket. Naast consultancy en support wanneer jij het nodig hebt, bieden we ook trainingen en workshops aan. 

DE ONDERDELEN VAN POWERBI

Power BI bestaat uit de Windows-bureaubladtoepassing Power BI Desktop, een online SaaS-service (software als een dienst) met de naam de Power BI-service en Power BI -Mobiel -apps voor Windows-telefoons en -tablets en iOS- en Android-apparaten.

Deze drie elementen, desktop, de service en mobiel, zijn ontworpen om op basis van de behoeften of de rol van de gebruiker een zo efficiënt mogelijke manier te bieden om zakelijke inzichten te maken, te delen en te gebruiken.

HOE POWER BI AANSLUIT BIJ JOUW ROL

Hoe jij Power BI gebruikt, is mogelijk afhankelijk van jouw rol in een project of een team. Het is heel goed mogelijk dat andere personen, met andere rollen, Power BI op een andere manier gebruiken. 

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat jij voornamelijk de Power BI-service gebruikt, dat jouw collega die alle cijfers in zakelijk rapporten verwerkt, intensief gebruikmaakt van Power BI Desktop (en de Desktop-rapporten naar de Power BI-service publiceert, die jij vervolgens bekijkt). En weer een andere collega op de verkoopafdeling gebruikt mogelijk voornamelijk zijn/haar mobiele Power BI-app om verkoopquota in de gaten te houden en om informatie over nieuwe verkoopleads aan te boren.

Als je een ontwikkelaar bent, kun je Power BI API’s gebruiken om gegevens naar gegevenssets te pushen of om dashboards en rapporten in te sluiten in jouw eigen aangepaste toepassingen. Heb jij een idee voor een nieuwe visualisatie? Bouw de visualisatie zelf en deel deze met anderen.

Uiteraard kan 2Foqus jou helpen met het implementeren van Power BI binnen jouw organisatie. Wij adviseren jou dan ook graag over de mogelijkheden.

GRATIS POWER BI DEMO

Maak kennis met de kracht van Power BI.
Vraag nu een gratis demo aan!

Contactpersoon(Vereist)

SCOTT GEILINGS

Business Controller, Topbrands

"De combinatie van TimeXtender en Power BI maakt het eenvoudig om data te transformeren, bewerken en te visualiseren. Deze combinatie heeft bewustwording, inzicht, tijdsbesparing en een cultuurverandering  teweeggebracht waardoor er nu data gedreven beslissingen worden genomen i.p.v. het welbekende onderbuik gevoel. Door het gebruik van TimeXtender en Power BI houdt je controle als een spin in het web!"

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JOU VOOR...

NEEM contact op

POWER BI PAKKETTEN

FREE PRO PREMIUM EMBEDDED
Personal
Snel aan de slag

GRATIS
Business
Voor individuen en teams

€8.40 per maand
(Per gebruiker)
Enterprise
Voor bedrijven

Op aanvraag
(Per node per maand)
Enterprise
Voor ontwikkelaars

Op aanvraag
(Per node per maand)
DATA INPUT Div. mogelijkheden Div. mogelijkheden Div. mogelijkheden Div. mogelijkheden
Maximale grootte dataset 1 GB 1 GB 10 GB Onbeperkt
Ondersteuning grote datasets Nee Nee Ja Ja
Maximale gegevensopslag 10 GB per gebruiker 10 GB per gebruiker 100 TB per organisatie 100 TB per organisatie
Data bronnen 70+ databronnen 70+ databronnen 70+ databronnen 70+ databronnen
Big Data ondersteuning Nee Nee Ja Ja
Maatwerk visualisaties Nee Nee Ja Ja
Data verversen Nee 8x per dag 48x per dag 48x per dag
On-premises data gateway Personal Ja Ja Ja
API's beschikbaar Nee Ja Ja Ja
Power BI Report Server Nee Ja Ja Ja
FREE
Personal
Snel aan de slag!

GRATIS


DOWNLOAD
GRATIS
AANVRAGEN AANVRAGEN AANVRAGEN
PRO
Business
Voor individuen en teams

€8,40 per maand (per gebruiker)
PREMIUM
Premium
Voor bedrijven

Op aanvraag (per node per maand)
EMBEDDED
Enterprise
Voor ontwikkelaars

Op aanvraag (per node per maand)

ERVAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN POWER BI NU!

BEGIN VANDAAG

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center