Proof of Concept


De keuze voor een data visualisatie oplossing is geen makkelijke. We krijgen dan ook vaak de vraag om organisaties te adviseren bij deze keuze.

Toch is een advies niet altijd het beste middel om organisaties en eindgebruikers te overtuigen. Vandaar dat wij als 2Foqus veelal gebruik maken van een proof of concept. Een proof of concept kan het beste worden omschreven als een mini-project waarin een organisatie een bepaalde data-analytics oplossing (bijvoorbeeld Qlik Sense/Power BI/TimeXtender) kan zien en beleven op haar eigen data (gegevens).

Case: Quooker

“Als we door de voorspellende trendanalyses van QlikView twee stilstand-dagen hebben weten te voorkomen is de investering al terugverdiend.”

Geertjan Woltjes, Controller/Plant Manger

Lees de hele case

De voordelen van een proof of concept


  • Een goedkope manier om de toegevoegde waarde vast te stellen;
  • Het vereist minimale inzet qua tijd, mensen en middelen;
  • Geen aanschaf van software nodig.
Benieuwd naar de mogelijkheden van een Proof of Concept?

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

Power BI

Power BI geeft beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace en via any device. Zo kun je gemakkelijker en beter sturen op uw doelen voor de toekomst.

TimeXtender

TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel data management platform. TimeXtender helpt bij het voorbereiden en beheren van data ten behoeve van analyses en A.I. en dit alles zonder een regel code te schrijven!