Qlik Sense


De krachtige en complete oplossing voor Business Intelligence

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Ontdek alle mogelijkheden door verschillende selecties uit te voeren, grote zoekopdrachten te doen en te werken met gebruiksvriendelijke analytics. Maak gebruik van de talloze krachtige dashboards en Artificial Intelligence-mogelijkheden. Vergeet zelf samengestelde overzichten!

Lees meer

Case: Quooker

“Als we door de voorspellende trendanalyses van QlikView twee stilstand-dagen hebben weten te voorkomen is de investering al terugverdiend.”

Geertjan Woltjes, Controller/Plant Manger

Lees de hele case

QlikView


De klassieke analytics oplossing

Met QlikView is het mogelijk een aantal analytics dashboards te bouwen. QlikView is gebouwd op Associative Engine, een mogelijkheid om alle data met elkaar te combineren. Ontdek verbanden die voorheen niet mogelijk waren, omdat er geen noodzaak meer bestaat voor datawarehouse.

Lees meer

Qlik Add-ons


Qlik Insight Bot

Analyses die uw taal spreken

Met Qlik Insight Bot kunt u op een snelle en eenvoudige manier vragen stellen om inzichten te krijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal. Het is beschikbaar in Qlik Sense en via populaire tools zoals Slack, Skype en Microsoft Teams.

Qlik NPrinting

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige “pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik GeoAnalytics

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving.

Qlik Data Catalyst

Qlik Data Catalyst is een moderne oplossing voor enterprise datamanagement die de manier vereenvoudigt en versnelt waarop u uw betrouwbare gegevens catalogiseert, beheert, voorbereid en aflevert voor zakelijke gebruikers in uw onderneming.