Qlik Sense


De krachtige en complete oplossing voor Business Intelligence

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Ontdek alle mogelijkheden door verschillende selecties uit te voeren, grote zoekopdrachten te doen en te werken met gebruiksvriendelijke analytics. Maak gebruik van de talloze krachtige dashboards en Artificial Intelligence-mogelijkheden. Vergeet zelf samengestelde overzichten!

Case: Quooker

“Als we door de voorspellende trendanalyses van QlikView twee stilstand-dagen hebben weten te voorkomen is de investering al terugverdiend.”

Geertjan Woltjes, Controller/Plant Manger

Lees de hele case

QlikView


De klassieke analytics oplossing

Met QlikView is het mogelijk een aantal analytics dashboards te bouwen. QlikView is gebouwd op Associative Engine, een mogelijkheid om alle data met elkaar te combineren. Ontdek verbanden die voorheen niet mogelijk waren, omdat er geen noodzaak meer bestaat voor datawarehouse.

Lees meer

Qlik Add-ons


Qlik Insight Bot

Analyses die jouw taal spreken

Met Qlik Insight Bot kan er op een snelle en eenvoudige manier vragen gesteld worden om inzichten te krijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal. Het is beschikbaar in Qlik Sense en via populaire tools zoals Slack, Skype en Microsoft Teams.

Qlik NPrinting

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing

Op basis van Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige “pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten jouw organisatie.

Qlik GeoAnalytics

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

Je hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan jouw Qlik Sense of QlikView omgeving.

Qlik Data Catalyst

Qlik Data Catalyst is een moderne oplossing voor enterprise datamanagement die de manier vereenvoudigt en versnelt waarop je betrouwbare gegevens catalogiseert, beheert, voorbereid en aflevert voor zakelijke gebruikers in jouw onderneming.