QLIK

BEGIN VANDAAG

ONTDEK DE EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VAN QLIK

De oplossingen van Qlik helpen jouw organisatie met het verkrijgen van inzichten en het maken van gegronde besluiten aan de hand van actuele data. Maak je klaar voor de toekomst en ontdek de waarde van jouw bedrijfsdata pas écht met Qlik.

WIJ ZIJN JOUW 
QLIK PROVIDER

WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?

QLIK SENSE

Qlik Sense is modern en volledig webbased data analyse platform ontworpen om iedereen in jouw organisatie data gedreven te laten werken. Maak in een handomdraai flexibele, interactieve visualisaties zodat jij op basis van actuele data gegronde beslissingen kan maken! Het gebruiksvriendelijke Qlik Sense is zowel beschikbaar voor het werken in de cloud als on premise! Verzamel data uit zowel interne als externe bronnen en ontwikkel een compleet beeld van de prestaties van jouw organisatie.

Lees meer

QLIKVIEW

QlikView is een business intelligence oplossing waarmee data kan worden omgezet in inzichtelijke, interactieve dashboards. Maak effectievere besluiten binnen jou organisatie door de eenvoudige en toegankelijke rapportages.
Lees hier ook meer over de migratie van QlikView naar Qlik Sense en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

LEES MEER

QLIK VALUE ADDED PRODUCTS

Met de handige value added products van Qlik Sense, kun je jouw data & analytics omgeving aanpassen naar jouw wensen. Distribueer inzichtelijke rapporten met Nprinting, haal gemakkelijk data op door middel van voicecontrol met Qlik Insight Advisor Chat, orden en indexeer jouw data met Data Catalog en visualiseer jouw data op geo maps met Geo Analytics.BEKIJK ALLE producten

VIZLIB 

De Vizlib waarde toevoegende producten zijn een tool om nog slimmere functies in je rapporten en dashboards te implementeren. Met deze Qlik Sense extensie voeg je gemakkelijk en snel, slimme functies aan je visualisaties toe. Hierdoor ben je in staat om meer context aan je dashboards toe te voegen. Vizlib value adding products zorgen ervoor dat je als bedrijf geen eigen extensies hoeft te ontwikkelen. Zo kan de focus verschuiven van het bouwen naar het analyseren en dit levert waardevolle inzichten op. 

LEES MEER

ERVAAR DE WERELD VAN QLIK

BEGIN VANDAAG

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center