Qlik Data Catalyst™


Uitstekende management van data op uiteenlopende locaties en in allerlei formaten.

Met Qlik Data Catalyst ondersteunen we organisaties met behoefte aan flexibele oplossingen voor het organiseren en analyseren van onbewerkte data uit uiteenlopende bronnen, ongeacht waar die zich bevinden. Het feit dat Qlik Data Catalyst meer databronnen dan Hadoop ondersteunt, geeft bedrijven meer mogelijkheden op het gebied van datamanagement en zorgt voor een betere beschikbaarheid van analytics in de hele organisatie.

25X

snellere levering van betrouwbare en bruikbare gegevens

40%

besparing op het prepareren van data

30X

meer afgeronde analytics projecten

Case: Quooker

“Als we door de voorspellende trendanalyses van QlikView twee stilstand-dagen hebben weten te voorkomen is de investering al terugverdiend.”

Geertjan Woltjes, Controller/Plant Manger

Lees de hele case

Biedt al uw bedrijfsklare gegevens op aanvraag beschikbaar


Datasets worden binnen Data Catalyst opgeschoond, verbeterd, georganiseerd en gecatalogiseerd. Vervolgens kunnen gebruikers van Qlik Sense eenvoudig en veilig die datasets ophalen die ze nodig hebben voor hun analyses. Hierdoor zijn eindgebruikers en data analisten in staat om nauwkeuriger en effectiever de juiste data in te zetten voor hun analyse project.

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

Qlik NPrinting

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing.

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige“pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik GeoAnalytics

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving.