Qlik Insight Bot


AI-aangedreven spraakgestuurde analyses

Werken met analyses was altijd gebaseerd op visuele interactie. Maar wat als u gewoon rechtstreeks met uw analyses kon converseren? Met Qlik Insight Bot kunt u dat nu direct in Qlik Sense doen. Als analyses zo eenvoudig te gebruiken zijn, kunnen meer mensen dan ooit datagestuurde beslissingen nemen.
.

Laat uw gebruikers inzichten verkrijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal.

Overbrug de kloof tussen spraakgestuurde en visuele analyses

Stimuleer het gebruik van analytics en verhoog de waarde van uw data

Analyses die uw taal spreken


Met Qlik Insight Bot kunt u op een snelle en eenvoudige manier vragen stellen om inzichten te krijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal. Het is beschikbaar in Qlik Sense en via populaire tools zoals Slack, Skype en Microsoft Teams. Bij elke vraag worden onmiddellijk relevante grafieken en inzichten weergegeven, waaronder relevante KPI’s, vergelijkingen, voorspellingen en nog veel meer. Bovendien maakt de zelflerende AI het systeem steeds slimmer.

Case: GVT

Wanneer nodig kunnen we nu veel beter sturen en ingrijpen. Tijdwinst en inzicht zijn de zaken die Qlik Sense voor ons onmisbaar maken.”

Joeri Stok, IT Manager

Lees de hele case

Overbrug de kloof tussen spraakgestuurde en visuele analyses


Spraakgestuurde analyses maken het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier antwoorden te verkrijgen door het stellen van vragen. Vaak duiken er echter nieuwe scenario’s op waar visuele interactie een betere weg biedt naar de juiste inzichten. In tegenstelling tot losse spraakgestuurde-analyseproducten is Qlik Insight Bot volledig geïntegreerd in Qlik Sense, waardoor gebruikers naadloos kunnen schakelen tussen spraakgestuurde en visuele analyses. Met Qlik’s Associative Engine kunnen gebruikers op een interactieve manier communiceren en direct in de visuele analyses duiken om verder te verkennen, zonder de context te verliezen. Het beste van beide werelden komt hier bij elkaar.

Stimuleer het gebruik van analytics en verhoog de waarde van uw data


Om concurrerend te blijven moeten organisaties tegenwoordig iedereen in de organisatie in staat stellen om datagestuurde beslissingen te kunnen nemen. Met Qlik Insight Bot heeft u een krachtige tool in handen om gegevens en analyses voor iedereen toegankelijker te maken en te laten gebruiken om de informatie te krijgen die ze nodig hebben. Qlik Insight Bot helpt organisaties:

  • Meer gebruikers te bereiken met de juiste gegevens, waar en hoe ze ook werken.
  • De data geletterdheid te verhogen en data-gedrevene besluitvorming op alle niveaus te realiseren.
  • Meer rendement te halen uit data- en analyse investeringen.

Qlik Insight Bot kan binnen veel populaire samenwerkingsapplicaties worden gebruikt:

Slack
Salesforce
Skype
Microsoft Teams

Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

N-Printing

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing.

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige“pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik GeoAnalytics®

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving.