Een compleet platform


Qlik Sense, het vlaggenschip van Qlik, is een self-service data discovery en datavisualisatie oplossing waarmee iedereen in uw organisatie eenvoudig en snel dynamische dashboards en statische rapportages kan maken. Gebruikers krijgen toegang tot krachtige, flexibele en gepersonaliseerde data-analyses op elk apparaat. Tegelijkertijd voldoet de oplossing aan de vereisten voor databeveiliging en governance.

De mogelijkheid om data te transformeren in verhalen (data storytelling) maakt het eenvoudig om analyses visueel te delen en bevindingen te communiceren met teams. Zo wordt samenwerken nog efficiënter.

Self-service data discovery en datavisualisatie


Combineer, laad, visualiseer en verken uw gegevens op eenvoudig manier, ongeacht de grote van de data set. Stel simpel een vraag en volg uw nieuwsgierigheid. Zoek, selecteer, zoom in of uit om uw antwoord beantwoord te krijgen. Of pas de focus onmiddellijk aan als iets uw interesse wekt. Elke diagram, tabel en elk object is interactief en wordt bij elke actie onmiddellijk bijgewerkt naar de gemaakte selecties. Slimme visualisaties onthullen de status van uw organisatie en visualiseren de uitschieters. Haal zelfs nog meer uit uw gegevens met AI die inzichten suggereert op basis waarvan met “drag and drop” een visualisatie gecreëerd kan worden.

Analyses die uw taal spreken


Met Qlik Insight Bot kunt u op een snelle en eenvoudige manier vragen stellen om inzichten te krijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal. Het is beschikbaar in Qlik Sense en via populaire tools zoals Slack, Skype en Microsoft Teams. Bij elke vraag worden onmiddellijk relevante grafieken en inzichten weergegeven, waaronder relevante KPI’s, vergelijkingen, voorspellingen en nog veel meer. Wanneer het zo eenvoudig is om analyses te gebruiken, kunnen meer mensen dan ooit datagestuurde beslissingen nemen.

Interactive Dashboards


Creëer, deel en distribueer krachtige dashboards ter ondersteuning van directie, management en iedereen die op de hoogte moet blijven van het bedrijf. Elk element in de rapportage is interactief en brengt gebruikers verder dan de statische dashboards van vroeger. Wanneer iets opvalt, duik er dan gemakkelijk in om te ontdekken wat er gebeurd is. Krachtige zoekacties en selecties helpen u snel de informatie te vinden die nodig is om de situatie te begrijpen en actie te ondernemen. Met Qlik Sense worden dashboards een krachtig startpunt om betere, data gestuurde beslissingen te nemen.

Aanpasbaar en inpasbaar


Qlik Sense is een compleet analyseplatform dat u helpt zelfs de meest complexe analyse-uitdagingen aan te gaan. Met de complete set aan open API's kunt u zelf de analyseoplossingen volledig aanpassen. Ontwikkel snel aangepaste apps, nieuwe visualisaties en extensies of neem volledig interactieve analyses op in de applicaties en processen waarop mensen zich dagelijks richten. Geavanceerde API's voor analyse-integratie bieden realtime gegevensuitwisseling met externe wetenschappelijke tools zoals R en Python, zodat gebruikers de interactieve kracht van Qlik Sense krijgen om voorspellende berekeningen te verkennen.

Mobiele analyse


Qlik Sense is uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Maak en analyseer uw gegevens op elk willekeurig apparaat. Bouw in één keer een analyse applicatie die zowel op een PC of op een mobiel systeem bruikbaar is. U krijgt volledig interactieve offline analyse op iOS en ondersteuning voor toonaangevende Enterprise Mobility Management (EMM) -platforms.

Enterprise Reporting and Distributie


Bouw, publiceer en deel snel geweldige rapporten in formaten zoals Microsoft Office (Excel, PowerPoint of Word) en pixel-perfect PDF's. Sleep grafieken, tabellen en andere objecten eenvoudig vanuit Qlik Sense apps om elk rapport te maken dat u nodig hebt. U kunt uw rapporten eenvoudig plannen en zelfs per individueel aanpassen voor levering via e-mail, gedeelde mappen of een gecentraliseerde digitale hub.

Case: GVT

Wanneer nodig kunnen we nu veel beter sturen en ingrijpen. Tijdwinst en inzicht zijn de zaken die Qlik Sense voor ons onmisbaar maken.”

Joeri Stok, IT Manager

Lees de hele case

Gerelateerde oplossingen


Qlik Data Catalyst

Qlik Data Catalyst is een moderne oplossing voor enterprise datamanagement die de manier vereenvoudigt en versnelt waarop u uw betrouwbare gegevens catalogiseert, beheert, voorbereid en aflevert voor zakelijke gebruikers in uw onderneming.

Qlik NPrinting

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing.

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige “pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik GeoAnalytics

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving.