KRACHTIGE GEGEVENSANALYSE,
GEMAKKELIJK GEMAAKT.

ervaar het zelf!

QLIK SENSE

probeer qlik SENSE gratis

Qlik Sense, het vlaggenschip van Qlik, is een self-service data discovery en datavisualisatie oplossing waarmee iedereen in jouw organisatie eenvoudig en snel dynamische dashboards en statische rapportages kan maken. Gebruikers krijgen toegang tot krachtige, flexibele en gepersonaliseerde data-analyses op elk apparaat. Tegelijkertijd voldoet de oplossing aan de vereisten voor databeveiliging en governance. De mogelijkheid om data te transformeren in verhalen (data storytelling) maakt het eenvoudig om analyses visueel te delen en bevindingen te communiceren met teams. Zo wordt samenwerken nog efficiënter.Combineer alle databronnen, hoe groot of complex dan ook!Start vandaag nog met jouw gratis proefperiode van 30 dagen voor Qlik Sense® Business.  

VOLG DE GRATIS WORKSHOP!

DE KEY-FEATURES VAN QLIK SENSE

Bekijk in dit overzicht de basis functies ingebrepen bij Qlik Sense. Voor een verdieping van deze functies kun je jouw Qlik Sense omgeving aanvullen met de Value Adding Products van Qlik.

SELF SERVICE DATA DISCOVERY & VISUALISATIE

Combineer, laad, visualiseer en verken uw gegevens op eenvoudig manier, ongeacht de grote van de data set. Stel simpel een vraag en volg uw nieuwsgierigheid. Zoek, selecteer, zoom in of uit om uw antwoord beantwoord te krijgen. Of pas de focus onmiddellijk aan als iets uw interesse wekt. Elke diagram, tabel en elk object is interactief en wordt bij elke actie onmiddellijk bijgewerkt naar de gemaakte selecties. Slimme visualisaties onthullen de status van uw organisatie en visualiseren de uitschieters. Haal zelfs nog meer uit uw gegevens met AI die inzichten suggereert op basis waarvan met “drag and drop” een visualisatie gecreëerd kan worden.

INTERACTIEVE DASHBOARDS

Creëer, deel en distribueer krachtige dashboards ter ondersteuning van directie, management en iedereen die op de hoogte moet blijven van het bedrijf. Elk element in de rapportage is interactief en brengt gebruikers verder dan de statische dashboards van vroeger. Wanneer iets opvalt, duik er dan gemakkelijk in detail om te ontdekken wat er gebeurd is. Krachtige zoekacties en selecties helpen u snel de informatie te vinden die nodig is om de situatie te begrijpen en actie te ondernemen. Met Qlik Sense worden dashboards een krachtig startpunt om betere, data gestuurde beslissingen te nemen.

KOPPEL QLIK SENSE AAN ANDERE PROGRAMMA'S

Integreer Qlik Sense en inhoud naadloos in zakelijke toepassingen, producten, websites of portals. Het geeft gebruikers snel toegang tot relevante gegevens en inzichten in hun dagelijkse workflows zonder te vertragen en over te schakelen naar een afzonderlijke analyse-applicatie. Dit maakt het voor organisaties gemakkelijker om werknemers, klanten, leveranciers en partners te voorzien van de informatie die ze nodig hebben op de plek waar ze werken om vragen te beantwoorden, betere beslissingen te nemen en sneller actie te ondernemen.

ALTIJD EN OVERAL INZICHT

Mobiliteit is een kernvereiste geworden voor bedrijven die willen concurreren. Verkrijg nog sneller antwoorden door het gebruik van mobile om bijvoorbeeld klantinformatie of processen in te zien. De meeste BI- en visualisatietools zijn echter afhankelijk van op query's gebaseerde technologie en kunnen alleen relatief statische, vooraf gedefinieerde weergaven bieden aan mobiele apparaten.
Met Qlik Sense heb jij alle antwoorden op onverwachte vragen, wanneer en waar dan ook!

Zet al JE gegevens in één vereenvoudigde weergave

Met Qlik Catalog bouw je een veilige catalogus op bedrijfsschaal van alle gegevens die jouw organisatie beschikbaar heeft voor analyse, ongeacht waar deze zich bevinden. Krachtige, geautomatiseerde datavoorbereiding en metadatatools stroomlijnen de transformatie van onbewerkte data naar informatie-assets die klaar zijn voor analyse. Zakelijke gebruikers krijgen een enkele, gangbare datacatalogus om elke bedrijfsgegevensbron te vinden, te begrijpen en te gebruiken om inzichten te verkrijgen.

Wil je meer mogelijkheden in deze basisfunctionaliteit?

Lees meer over de Value Added Products

STUUR DATAGEDREVEN WAARSCHUWINGEN

Stuur datagedreven waarschuwingen waarmee je jouw organisatie kan volgen en tijdig actie kan ondernemen op basis van inzichten. Met ondersteuning voor zowel selfservice als gecentraliseerde waarschuwingen, stelt Qlik Sense de gebruikers in staat om waarschuwingen aan te vragen en organisaties om op grote schaal inzichten uit te zenden. In tegenstelling tot andere producten is deze waarschuwingstechnologie volledig datagestuurd, niet gebaseerd op individuele visualisaties, zodat jij al jouw gegevens onbeperkt kunt monitoren.

Wil je meer mogelijkheden in deze basis functionaliteit?

Lees meer over de Value Added Products

Krachtige mapping en locatie-analyse

Lees meer over de Value Added Products

Geoanalytics in Qlik Sense biedt niet alleen uitgebreide kaartmogelijkheden, maar gaat  verder dan visualisatie met ingebouwde ruimtelijke analyseondersteuning voor een breed scala aan geavanceerde geoanalytische gebruiksscenario's om cruciale georuimtelijke informatie te onthullen en verborgen geografische relaties bloot te leggen.

DEPLOYMENT OPTIES

Kies de software implementatie optie die bij jouw organisatie aansluit!

CLIENT MANAGED

Heb jij het liefst alles in eigen beheer? Dan is Qlik Sense Client Managed de optie voor jou. Dit is de editie van Qlik Sense die op een server (of meerdere) geïnstalleerd moet worden. Deze heb je in eigen beheer op locatie. Het upgraden naar de nieuwste versie van Qlik gebeurt handmatig. Om Qlik Sense te kunnen gebruiken heb je een licentie nodig. Naast deze licentiekosten moet je rekening houden met de aanschaf/huur van de hardware en het besturingssysteem.

SAAS

Liever alle voordelen van Qlik Sense in een abonnement? Qlik Sense SaaS is de door Qlik gehoste SaaS-oplossing. Deze optie biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van Qlik Sense zonder tijd en geld kwijt te zijn aan installatie van software en onderhoud aan servers. Het beheer van de infrastructuur wordt door Qlik uitgevoerd. Je betaald hiervoor een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten.

LEES MEER 

VALUE ADDED PRODUCTS

Voeg meer functionaliteiten toe aan jouw Qlik Sense omgeving met de Value Added Products. Ontwikkel een op maat gemaakt dashboard voor jouw behoeftes.

BEKIJK ALLE VALUE ADDED PRODUCTS

MEER WETEN OVER QLIK SENSE?

MAIL ONS

WIJ ZIJN 
JOUW QLIK
PARTNER

 OVER QLIK SENSE

‘QLIK SENSE HEEFT HET MOGELIJK GEMAAKT DE COMPLETE ‘QUOOKERREIS’ IN KAART TE BRENGEN. DATA VAN DE AFDELINGEN SERVICE EN VERKOOP WORDEN MET ELKAAR GECOMBINEERD. DEZE INZICHTEN BRENGEN WAARDEVOLLE INFORMATIE VOOR HET BEDRIJF.

Geertjan Woltjes, COO

LEES MEER

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JOU VOOR...

NEEM contact op

QLIK EXPERT WORDEN?
VOLG ONZE TRAININGEN EN 
BOOST JOUW DATA SKILLS!

BEKIJK HIER ONZE TRAININGEN

ONZE QLIK SENSE TRAININGEN WORDEN GEMIDDELD MET EEN 8,3 BEOORDEELD. 
ERVAAR HET ZELF!

QLIK SENSE INTRODUCTIE WORKSHOP 
(GRATIS)

Tijdens de gratis workshop wordt je meegenomen in de wereld van Qlik Sense en kun je kennismaken met de mogelijkheden van Qlik Sense. Je gaat zelfstandig aan de slag met het maken van visualisaties!

LEES MEER

DATA ARCHITECT 

De Data Architect training is meer technisch van aard en je zet tijdens deze data architect training de eerste stappen in het data modelleren. 

LEES MEER

BUSINESS ANALYST

De bij 2Foqus ontwikkelde Business Analyst Training is de perfecte training voor iedereen die op een gestructureerde, klassikale wijze kennis wil maken met het bouwen van dashboards in Qlik Sense.LEES MEER 
BEKIJK ONS VOLLEDIGE TRAININGSAANBOD

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center