Migreer van QlikView naar Qlik Sense


Van QlikView naar Qlik Sense – de opkomst van moderne analyses

Met de lancering van QlikVIew, met haar baanbrekende “Associative Engine” , begon het moderne analysetijdperk. Qlik heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop organisaties gegevens gebruiken. De intuïtieve visuele weergave van data gaf organisaties de mogelijkheid om business intelligence op elk niveau van de organisatie in te zetten. Qlik blijft met Qlik Sense het voortouw nemen op het gebied van Data Analytics. Qlik Sense is Qlik’s volgende generatie analyse platform. Met haar Associative Engine, krachtige Augmented Intelligence en een beheerd multi-cloud architectuur ondersteunt Qlik Sense de volledige reeks aan gebruiksscenario’s voor analyses tot op enterprise niveau.

Meer over Qlik Sense

Case: Actief Werkt

“Met Qlik Sense zijn onze marges verbeterd – cruciaal in een branche waar marges continu enorm onder druk staan.”

Marcel Passier Stok, Business Controller

Lees de hele case

Compare QlikView and Qlik Sense


Gerelateerde oplossingen


Qlik Sense

Het data analytics platform dat ervoor zorgt dat bedrijven op allerlei niveaus meer uit hun data kunnen halen. Combineer alle databronnen, hoe groot of complex het ook is. Creëer vervolgens in een handomdraai de mooiste visualisaties.

Qlik NPrinting®

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing.

Op basis van uw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige “pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten uw organisatie.

Qlik GeoAnalytics®

Krachtige locatie-gebaseerde analyses

U hebt nu de mogelijkheid om betere locatie-gebaseerde beslissingen te nemen door gebruik te maken van de krachtige oplossing GeoAnalytics. Het is een naadloze toevoeging aan uw Qlik Sense of QlikView omgeving.