QLIKVIEW

QLIKVIEW VS. QLIK SENSE

Maakt jouw organisatie nog gebruik van QlikView? Dan is de overstap naar Qlik Sense zeker het overwegen waard! Deze opvolger van QlikView is veel meer gericht op self-service. Bij veel organisaties groeit de behoefte om meer zelfstandig te kunnen doen op het gebied van data-analyse. Zonder de hulp van externe consultants.
 
Nog een goede reden is het verschil in opzet van het security framework. Qlik Sense biedt meerdere handvatten voor het inrichten van een data governance structuur, zodat de risico's van self-service BI kunnen worden afgedekt.
Ook maakt Qlik Sense het mogelijk om data of visualisaties uit de Qlik omgeving te embedden in externe webapplicaties. Door gebruik van een ruim aanbod in connectoren kun je verschillende externe programma's koppelen aan Qlik. Deze connectoren zitten vanaf heden gratis bij een Qlik Sense abonnement!
Nog steeds niet overtuigd? Zijn er plannen om jouw organisatie in de toekomst uit te breiden? Dan gaat dit vele malen eenvoudiger door gebruik te maken van Qlik Sense (en ook in de meeste gevallen goedkoper!)

Maak je klaar voor de toekomst!  

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

NEEM CONTACT OP!

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center