SENIOR BI-CONSULTANT

Heb jij al kilometers gemaakt binnen het werkveld van data & analytics en meerdere grote, gave projecten op jouw naam staan? Bij 2Foqus krijg jij alle verantwoordelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken en jouw kennis te delen binnen 2Foqus Education.

Als Senior Data & Analytics Consultant duik jij in de data van uiteenlopende klanten om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Jij bent de cruciale schakel tussen business en ICT. Jij begeleidt onze klanten om hun processen te verbeteren, gebruikmakende van jouw data kennis en communicatieve vaardigheden. Dankzij jouw kennis en inzicht kun je strategie en beleid vertalen naar functionele data & analytics oplossingen. Onze belangrijkste asset is ons personeel. Wij zorgen ervoor dat jouw talent, kennis en ambitie op de juiste plaats binnen de organisatie wordt ingezet.

WAT JIJ MEEBRENGT

Een afgeronde HBO/WO studie;

Aantoonbare succesvolle afgeronde BI implementaties en optimalisatietrajecten;

Ervaring met Qlik, TimeXtender en/of Microsoft BI oplossingen;

Ervaring met SQL, reporting en datawarehousing;

Relevante kennis van het ontsluiten van databases is een must;

Ervaring met het modelleren van data;

Je bent bekend met systeembeheer concepten, processen en normen;

Affiniteit met data-integratie, Big Data en vraagstukken;

Je hebt een sterk analytisch vermogen;

Je kunt goed zelfstandig werken en in teamverband;

Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.

(Beschik je toch niet over de ervaring en kennis om direct aan de slag te gaan als senior BI-Consultant? Geen probleem! We zijn ook opzoek naar medior BI-Consultants! Bekijk de vacature hier!

Bekijk onze vacatures!

WIE ZIJN WIJ?

Al bijna 10 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie, zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard play, hard is het motto”. Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren.

WAAR JIJ OP KUNT REKENEN

Uitdagende opdrachten bij uiteenlopende klanten;

28 vakantiedagen;

Pensioenregeling;

De mogelijkheid om op locatie, thuis of op kantoor te werken;

Faciliteiten om flexibel te werken (telefoon/laptop/leaseauto);

Opleidingsmogelijkheden #NeverStopLearning;

Een marktconform salaris;

Een gezellig team waarin we graag leuke activiteiten organiseren;

Dienstverband: fulltime

Dus heb jij net als ons een passie voor data en ben je toe aan een nieuw avontuur?  Stuur jouw CV of Linkedin profiel naar hr@2foqus.nl of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!  

    Privacy Preference Center