ANALYSEER JOUW TOPDESK DATA

PARTNERSHIP MET TOPDESK

Sinds 2018 is 2Foqus dé BI partner van TOPdesk. Wij helpen klanten van TOPdesk die tegen de grenzen aanlopen van de standaard rapportage functionaliteit die TOPdesk biedt. Middels de door TOPdesk aangeboden Odata-feed wordt het door ons ontwikkelde TOPdesk datamodel geladen en kan er middels het hierop aangesloten TOPdesk Reportpack direct gebruik worden gemaakt van de meest gevraagde service management rapportages.

OPLOSSINGEN

TOPDESK DATAMODEL

Het TOPdesk datamodel stelt organisaties in staat zelfstandig aan de slag te gaan.

NEEM CONTACT OP

TOPDESK REPORTPACK

Het TOPdesk reportpack bevat de door TOPdesk klanten meest gevraagde service management rapportages en geeft organisaties direct inzicht in haar service management processen.

NEEM CONTACT OP

ONDERSTEUNING

Naast het datamodel en reportpack bieden wij ook ondersteuning. Enerzijds ten behoeve van de afstemming van het reportpack op jouw organisatie. Anderzijds ontwikkelen wij, al dan niet samen met jou, specifieke service management rapportages. De focus ligt sterk op kennisoverdracht. Dit zorgt ervoor dat je de oplossing in eigen beheer kan nemen en zelfstandig kunt uitbreiden. Uiteraard is er vanuit ons altijd ondersteuning mogelijk.

NEEM CONTACT OP

2 DAAGSE TRAINING

Tijdens een tweedaagse training geven wij een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden en gaan wij gezamenlijk aan de slag met de ontsluiting van jouw eigen TOPdesk omgeving.

MEER INFORMATIE

In de praktijk zien wij veelal een combinatie van bovenstaande onderdelen. Zo willen organisaties een vliegende start maken middels de inzet van het datamodel in combinatie met het reportpack om vervolgens, al dan niet gezamenlijk, de aanvullende rapportagebehoeften in te vullen. Hierbij kan je ook denken aan het combineren van TOPdesk data met data uit andere (in-/externe) databronnen.

EEN AANTAL VAN ONZE GEZAMENLIJKE KLANTEN..

Inmiddels gingen veel verschillende Nederlandse- maar ook internationale TOPdesk klanten je voor. Jouw organisatie is dus in goed gezelschap.

NEEM contact op

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met Jan-Willem Bastmeijer, Key-Accountmanager

EMAIL: jan-willem.bastmeijer@2foqus.nl
TEL: +31 6 14597610

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center