TRANSPORT

SLIMMER TRANSPORT VRAAGT OM EEN BETER GEBRUIK VAN DATA

BEGIN VANDAAG!

DATA & ANALYTICS VOOR 
DE TRANSPORT EN LOGISTIEK

Onderbuikgevoel en ervaring zijn belangrijk, maar goede data en stuurinformatie zijn beter. Een analyse oplossing met behulp van Business Intelligence tools kan het zicht op de efficiëntie van interne processen verbeteren en leiden tot grotere toegevoegde waarde van uw kostbare bedrijfsmiddelen. Aangezien het feit dat een logistieke organisatie te maken heeft met veel verschillende partijen die software leveren voor de dagelijkse processturing kan een Business Intelligence tool hierin overzichtelijk inzicht geven door de verschillende bronnen te combineren.

2Foqus helpt  logistieke dienstverleners om efficiënter te werken op basis van hun eigen data. Het goed inrichten van logistieke ICT én gegevens helder en overzichtelijk weergeven met behulp van een Business Intelligence laag, heeft al bij veel bedrijven de ogen geopend. Marges verbeteren erdoor en de grotere transparantie vereenvoudigt ook het maken van keuzes.

‘Transparantie en procesinzicht zijn sleutels tot slimmere keuzes en betere marges’'

Joeri Stok, IT Manager

LEES MEER

DIRECT INZICHT IN...

Wachttijden per chauffeur

Kosten wachttijden

Vrachtaanbod per dag

Resultaten van samengestelde KPI's

De opbouw van transportdata

Dagelijkse prestaties

Onverwachte afwijkingen

Details laad-lostijden

Omzet per laadmeter

Gemiddelde zendinggrootte

KANT EN KLARE OPLOSSINGEN

MEER WETEN?

Om snel van start te gaan heeft 2Foqus een template ontwikkeld voor de Transport en Logistiek branche. In deze template zijn een aantal standaard rapportages en analyses opgenomen die doorgaans gewenst zijn. De databronnen die ontsloten worden voor de invulling van de standaard rapportages en analyses zijn oa. het TMS – en boordcomputer systeem. 2Foqus beschikt over zeer ervaren consultants met een logistiek hart die in nauwe samenwerking met onze klanten de standaard transport template ontwikkeld hebben.

NEEM CONTACT OP

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

WIJ HEBBEN RUIME ERVARING MET O.A. DE VOLGENDE DATABRONNEN

Onze consultants hebben ruime ervaring in het ontsluiten van meerdere databronnen. Snel inzicht nodig in jouw organisatie? Je bent bij ons aan het juiste adres!

PARTNERSHIP TANS

Sinds 2014 heeft software leverancier TANS in Eindhoven een strategisch samenwerkingsverband met 2Foqus op het gebied van Business Intelligence. Gezamenlijk hebben beide bedrijven een standaard dashboard ontwikkeld in Qlik op basis van TALIS software, met als doelstelling de organisaties die TALIS gebruiken snel te voorzien van management rapportages. Met het ontwikkelde dashboard is het mogelijk om een uitgebreide analyse op dit systeem toe te passen. Voorbeelden van analyses zijn o.a., analyse op: ritten -, facturatie – en opdrachten niveau. 

Er is gekozen voor Qlik, omdat de software de gebruiker in staat stelt meerdere databronnen te ontsluiten en daarbij geeft Qlik software de flexibiliteit om zelf aanpassingen te kunnen doorvoeren binnen dashboards en rapportages. TANS ontwikkelt, verkoopt en implementeert TMS en WMS systemen in de Benelux. De software is geschikt voor MKB bedrijven in alle segmenten van het wegvervoer. Onder de naam TALIS brengt TANS een modulair systeem dat met behulp van configuratietools op maat kan worden gemaakt zonder maatwerk te hoeven programmeren. Meer dan 350 bedrijven maken gebruik van de software van TANS. De software van TANS kan gekoppeld worden aan tal van boordcomputersystemen, ritplanningssoftware en scantoepassingen.

LEES MEER OVER TANS

ICT MANAGER GVT

JOERI STOK

"DE GROOTSTE WINST VAN POWER BI VOOR ONS?
TIJD EN INZICHT."

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN...

NEEM contact op

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met Robbie Schouwenaars, Key-Accountmanager

EMAIL: robbie.schouwenaars@2foqus.nl
TEL: +31 6 10206154

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center