VACATURE 

ACCOUNTMANAGER

Op zoek naar een baan als Accountmanager waarin je jouw commerciële drive kan inzetten?
Look no further!
 


Als Accountmanager ben je vooral bezig met het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van de huidige relaties. De eerste maanden zal je veel afspraken samen met je collega’s bezoeken, maar naarmate je ervaring opdoet ga je steeds vaker alleen op pad. Je bent in staat om de behoefte van potentiële opdrachtgevers te begrijpen en speelt hierop in. Dit doe je door de overtuigende wijze de meerwaarde van het creëren van inzichten in data duidelijk te maken, een commercieel voorstel te presenteren en new business te genereren. Dankzij jouw commerciële drive weet je opdrachtgevers aan je te binden. Je bent commercieel eindverantwoordelijk voor het salestraject vanaf het eerste contact totdat de handtekening onder het contract is gezet.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?

Rond 09.00 uur stap je ons kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en bekijkt jouw e-mailbox. Een nieuwe aanvraag voor een  Qlik licentie komt binnen, je belt de klant hierover en gaat hiermee aan de slag. Einde van de ochtend heb je een afspraak bij een potentiële klant voor het geven van een datamanagementdemo. Ze zijn enthousiast en je mag een voorstel uitwerken! Op de middag staat er een Salesmeeting gepland waarin jij de closed deals en leads deelt met de rest van het team. De dag sluit je voldaan af met een telefoontje naar een klant waar een implementatietraject loopt om even te checken of alles goed gaat.  

Wat ga je dan preciés doen?
In deze functie ligt de focus op het beheren van een toegewezen set aan klanten en het genereren van leads. Deze leads volg je zelf op en converteer je naar klanten die leiden tot een uitbreiding van ons klantportfolio. 

De werkzaamheden bestaan uit:

        Het onderhouden van intensief contact met bestaande klanten. 

        Het werven van nieuwe klanten. 

        Het geven van productpresentaties en houdt hierbij rekening met de wensen en eisen van de klant.

        Je onderhoudt je netwerk van zakelijke relaties en bouwt dit verder uit. 

          Je maakt een plan hoe je de omzet kunt verhogen. 

          Je zorgt dat je de targets voor de omzet realiseert. 

          Je verzamelt informatie over de markt en volgt de reacties van klanten. 

         Je kijkt waar kansen liggen voor je klanten en hoe je ons kunt helpen om deze te benutten. 

        Je onderhoudt contacten met het Salesteam, Marketing en de consultants.  

        Je zorgt voor de administratieve afhandeling waaronder verwerking van e-mails, offertes, orders en contracten. 

       Je onderhoudt je vakkennis. 

Wie zijn wij?
Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties in bijvoorbeeld de flexbranche, logistiek, productie, zorg. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Wij staan voor een gezellige data club, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard” is dan ook ons motto.

Wat bieden wij?
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte om je collega's uit te dagen voor een gezellig potje darten of tafelvoetbal. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot accountmanager en dus zelfstandig op pad gaat.

Wat breng jij mee?
    -     Minimaal 2 jaar werkervaring.
    -     Minimaal HBO werk- en denkniveau;
    -     Affiniteit met Data & Analytics;
    -     Algemene IT-vaardigheden (Afas is een pré);
    -     Sterke communicatieve vaardigheden.
    -     Houd ervan om in een team te werken.

Uren per week
32-40 uur

Standplaats
Breda.

Toelichting op de sollicitatieprocedure
Zin om aan de slag te gaan bij ons als Accountmanager? Solliciteer dan via de knop ‘Solliciteren’. Je motivatiebrief met CV (in PDF-formaat) kun je richten aan Sabine Hilhorst, HR & Office manager. Voor inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen via 06 - 43 02 35 92.

WIE IS 2FOQUS?

SOLLICITEER NU!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Vanuit ons kantoor in Breda werken we voor meer dan 180 organisaties binnen de flexbranche, logistiek, productie zorg en meer. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met een passie voor data. Vrijdagmiddagborrels staan hoog in het vaandel. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. "Work hard, play hard is het motto". Ook buiten het werk vinden we het leuk om een sporadische, gezellige groepsactiviteit te organiseren. 

Privacy Preference Center