VACATURE 

MEDEWERKER
PROJECT OFFICE / PLANNER

Wij zijn op zoek naar een vervanger voor onze Planner in verband met zwangerschapsverlof. Let op: dit is een tijdelijke functie. 

Ben jij beschikbaar van 1 juni t/m 17 november dit jaar? Vind je het leuk om veel klantcontact te hebben? En houd je van aan de slag te gaan met het leggen van de planningspuzzel? Look no further! 

Als medewerker Project Office / Planner bij 2Foqus sta je in het midden van alle processen: je hebt contact met de consultants, Sales én de klanten. Je vindt het een uitdaging om te kijken hoe je de planning zo efficiënt mogelijk kan inrichten, zodat onze consultants dagelijks ingezet kunnen worden bij onze klanten.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?


In deze functie ligt de focus op een optimale planning van de consultants, waarbij de communicatie tussen consultants, sales en klanten centraal staat.

 •   Afspraken inplannen voor consultants en dit afstemmen met de klant en consultant.
 •  Aan de hand van nieuw verkochte projecten samen met sales en de klant de planning verzorgen.    
 •  Zorgdragen voor een juiste administratieverwerking van de projecten.      
 •  De planning “up to date “houden en proactief gaten opvullen op basis van beschikbaarheid met behulp van Sales.
 •  Opvolgen van sprints en projecten en signaleren of er extra dagen nodig zijn bij klanten. 
 •  Wanneer er structurele problemen zijn bij het inplannen van consultant dit bespreken met directie.
 •  Het plannen van trainers en ruimtes voor cursussen in overleg met de leiding van de Academy.

 24 uur

 Breda of Apeldoorn 

WIE ZIJN WIJ?

Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme-data oplossingen. Dit doen wij aan de hand van vier pijlers: Data Literacy, Data Management, Analytics en Academy. Vanuit onze kantoren in Breda en Apeldoorn werken we voor meer dan 500 organisaties in bijvoorbeeld de flexbranche, logistiek, productie en zorg. Ons team bestaat uit meer dan 50 specialisten met een passie voor data. Bij 2Foqus houden wij ook van gezelligheid, die samen nét dat stapje extra zet voor onze klanten en voor elkaar. We werken samen hard om geweldige resultaten te behalen en vieren deze dan ook graag. “Work hard, play hard” is dan ook ons motto.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Rond 9 uur stap je ons kantoor binnen en neem je een heerlijk kopje koffie. Je start jouw laptop op en checkt de binnenkomende verzoeken vanuit de klanten en sales voor het inplannen van afspraken. Hier ga je lekker mee aan de slag. In de middag zit je met je collega’s samen om te kijken hoe de planning voor een project opgevuld kan worden: welke consultant met de juiste expertise hebben we beschikbaar en op welk moment? Aan het einde van de dag maak je een planningsoverzicht voor de trainingen van onze Academy. Je hebt bijna alle planningsverzoeken kunnen wegwerken en dat geeft je een fijn gevoel!

MAAR ER IS MEER...

 •  ​28 vakantiedagen;
 •  Faciliteiten om flexibel te werken (telefoon/laptop);
 •  Kwartaalmeetings op een toffe locatie in het land met vaak aansluitend een activiteit;
 •  Sporten met je collega’s: maandelijkse padelsessies (niet verplicht);
 •  Een goed salaris;
 •  Pensioenregeling.

WIE IS 2FOQUS?

SOLLICITEER NU!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Privacy Preference Center