QLIK INSIGHT ADVISOR CHAT

AI-aangedreven spraakgestuurde analyses

Werken met analyses was altijd gebaseerd op visuele interactie. Maar wat als je gewoon rechtstreeks met jouw analyses kon converseren? Met Qlik Insight  Advisor Chat kun je dat nu direct in Qlik Sense doen. Als analyses zo eenvoudig te gebruiken zijn, kunnen meer mensen dan ooit datagedreven beslissingen nemen.

DE VOORDELEN VAN QLIK INSIGHT ADVISOR CHAT

Laat jouw gebruikers inzichten verkrijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal

Overbrug de kloof tussen spraak gestuurde en visuele analyses

Stimuleer het gebruik van analytics en verhoog de waarde van jouw data

NEEM CONTACT OP!

ANALYSES DIE VOOR JOU SPREKEN

Met Qlik Insight Advisor Chat kun je op een snelle en eenvoudige manier vragen stellen om inzichten te krijgen door gebruik te maken van natuurlijke taal. Het is beschikbaar in Qlik Sense en via populaire tools zoals Slack, Skype en Microsoft Teams. Bij elke vraag worden onmiddellijk relevante grafieken en inzichten weergegeven, waaronder relevante KPI’s, vergelijkingen, voorspellingen en nog veel meer. Bovendien maakt de zelflerende AI het systeem steeds slimmer.

OVERBRUG DE KLOOF TUSSEN VISUELE- EN SPRAAK GESTUURDE ANALYSES

Spraakgestuurde analyses maken het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier antwoorden te verkrijgen door het stellen van vragen. Vaak duiken er echter nieuwe scenario’s op waar visuele interactie een betere weg biedt naar de juiste inzichten. In tegenstelling tot losse spraakgestuurde-analyseproducten is Qlik Insight Advisor Chat volledig geïntegreerd in Qlik Sense, waardoor gebruikers naadloos kunnen schakelen tussen spraakgestuurde en visuele analyses. Met Qlik’s Associative Engine kunnen gebruikers op een interactieve manier communiceren en direct in de visuele analyses duiken om verder te verkennen, zonder de context te verliezen. Het beste van beide werelden komt hier bij elkaar.

NPRINTING

NPrinting is een hoogwaardige rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView. Op basis van jouw Qlik data en dashboards kunnen op eenvoudige wijze prachtige “pixel perfect” rapporten worden gemaakt die vervolgens worden gedistribueerd binnen en/of buiten jouw organisatie. Uiteraard worden de juiste rapportages, op de juiste momenten onder de juiste personen verspreid.

Let op: dit product werkt (nog) niet in combinatie met Qlik Sense SaaS!

DE VOORDELEN VAN NPRINTING

Distribueer rapporten gemakkelijk binnen jouw team 

Één platform voor zowel interactieve analyses als statische rapportages

Rapporten in een handomdraai

NEEM CONTACT OP!

DISTRIBUEER RAPPORTEN OP DE DOOR JOU GEWENSTE MANIER

EENVOUDIG CREËEREN VAN RAPPORTEN

ÉÉN PLATFORM VOOR ALLE RAPPORTAGES

Lever de juiste rapporten aan de juiste mensen op het juiste moment

 Filter informatie voor op maat gecreëerde rapporten, relevant voor de ontvanger

 Zoek en abonneer op rapporten binnen het self-service “Newsstand” portaal

 Creëer eenvoudig rapporten met behulp van “drag-and-drop”

 Publiceer in Microsoft® Office documenten zoals PowerPoint, Excel en Word

 Online ontwikkelomgeving voor het bouwen en aanpassen

 Voorzien van “multi-threaded en multi-engine scalability” en beveiliging die aan de eisen van grote ondernemingen voldoet

 Neem afscheid van legacy BI systemen en bespaar aanzienlijk op de kosten

 Integreer snel en doeltreffend in Qlik Sense & QlikView wat de adoptie van deze oplossingen versterkt

CATALOG

Zet al jouw gegevens in één vereenvoudigde weergave.
Qlik Catalog bouwt een veilige catalogus op bedrijfsschaal van alle gegevens die jouw organisatie beschikbaar heeft voor analyse, ongeacht waar deze zich bevinden. Krachtige, geautomatiseerde datavoorbereiding en metadatatools stroomlijnen de transformatie van onbewerkte data naar informatie-assets die klaar zijn voor analyse. Zakelijke gebruikers krijgen een enkele, gangbare datacatalogus om elke bedrijfsgegevensbron te vinden, te begrijpen en te gebruiken om inzichten te verkrijgen.

NEEM CONTACT OP!

DE VOORDELEN VAN CATALOG

Bied on-demand toegang tot bedrijfsklare gegevens

Bouw een slimme gegevenscatalogus die elk aspect van jouw gegevens documenteert.

Verbeter, meng en filter eenvoudig gegevens met drag & drop

AUTOMATISEER

BOUW JOUW CATALOG

BEREID JOUW DATA VOOR

SHOP EN PUBLICEER

Profileer en documenteer automatisch de exacte inhoud, structuur en kwaliteit van jouw gegevens met behulp van ingebouwde gegevensladers om het proces te vereenvoudigen en te versnellen

Bouw een slimme gegevenscatalogus die elk aspect van uw gegevens documenteert. Technische, zakelijke en operationele metadata maken elk data-element begrijpelijk en bruikbaar.

Maak jouw gegevens bedrijfsklaar met gegevensstandaardisatie, opschoning en beveiligingsmaatregelen. Verbeter, meng en filter eenvoudig gegevens met een eenvoudig proces van slepen en neerzetten.

Laat gebruikers gemakkelijk en veilig "shoppen" voor de gegevens die ze nodig hebben, door datasets te exporteren, te delen of automatisch te publiceren naar Qlik Sense® en andere analytische tools en applicaties.

ALERTING

Blijf op de hoogte met krachtige, datagestuurde waarschuwingen. Creëer waarschuwingen die veel verder gaan dan eenvoudige KPI-drempels. Alarmering in Qlik Sense maakt het gemakkelijk om uitschieters en afwijkingen op te sporen met behulp van trends en geavanceerde statistieken, geavanceerde waarschuwingslogica en monitoring van individuele dimensiewaarden. In tegenstelling tot andere producten, is onze alarmering datagestuurd, niet gebaseerd op visualisaties, waardoor u de vrijheid heeft om al uw data onbeperkt te monitoren.

Let op: deze functionaliteit zit standaard inbegrepen bij Qlik SaaS!

DE VOORDELEN VAN ALERTING

Uitgebreide alerting criteria

Detecteer afwijkingen

Ontvang alerts op je mobiel of per email

NEEM CONTACT OP!

ZOWEL SELF-SERVICE ALS CENTRALE BEHEERDE WAARSCHUWINGEN

Datasets worden binnen Data Catalyst opgeschoond, verbeterd, georganiseerd en gecatalogiseerd. Vervolgens kunnen gebruikers van Qlik Sense eenvoudig en veilig die datasets ophalen die ze nodig hebben voor hun analyses. Hierdoor zijn eindgebruikers en data analisten in staat om nauwkeuriger en effectiever de juiste data in te zetten voor hun analyse project.

GEOANALYTICS

Heb je plannen voor het openen of sluiten van een van jouw vestigingen? Wil je de leveringen aan jouw klanten optimaliseren of wil je een marketingcampagne starten op basis van een geografische selectie? Qlik GeoAnalytics biedt jou de perfecte oplossing om visualisaties te creëren met geografisch kaartmateriaal. Zo krijg je een vollediger inzicht en kun je nog betere beslissingen nemen voor jouw organisatie. Dit maakt van GeoAnalytics een interessante aanvulling op jouw Qlik platform.

DE VOORDELEN VAN GEOANALYTICS

Visualiseer kaarten in Qlik

Vergelijk geo-informatie en kom tot nieuwe inzichten

Bespaar kosten door alle informatie in één oplossing te visualiseren

NEEM CONTACT OP!

BETERE INZICHTEN DOOR GEOGRAFISCHE WEERGAVE

EENVOUDIG CREËEREN VAN VISUALISATIES DOOR GEBRUIK VAN AUTOMATISCHE GEO-DATA LOOKUP

Visualiseer met behulp van kaarten wat in veel gevallen meer zegt dan tabellen en grafieken

Kom tot inzichten door in te zoomen binnen verschillende lagen/kaarten

Uit grote hoeveelheden data en verschillende bronnen kunnen selecties over en weer worden doorgevoerd

Ben productiever door het snel opzoeken van geo locaties en pas deze toe in jouw visualisaties

Combineer alle geo-informatie met overige data en visualiseer dit in jouw dashboards

Bespaar kosten door afscheid te nemen van externe geo-databases en geo-oplossingen

OPTIMALISEER JOUW QLIK SENSE OMGEVING MET VALUE ADDED PRODUCTS!

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

EEN GREEP UIT ONZE TEVREDEN KLANTEN....

SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van bedrijfsupdates en interessante ontwikkelingen binnen de wereld van Data & Analytics, zodat jij klaar bent voor de toekomst!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

2Foqus gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over 2Foqus en interessante data updates! Besluit je toch later om jezelf uit te schrijven dan gaat dat eenvoudig via de knop in de mail.

Privacy Preference Center