Vanaf heden zijn wijVizlib Elite Partner

en kunnen wij jou helpen met Vizlib Extensies!

Met de Vizlib Extenties heb je nog meer functionaliteiten in Qlik Sense en kan je nog meer waarde toevoegen voor jouw organisatie. Met de extensies van Vizlib voeg je gemakkelijk slimme en gepersonaliseerde functies en visualisaties toe aan Qlik Sense. Daar wordt Qlik Sense nóg slimmer, veelzijdiger en gebruiksvriendelijker van. Met andere woorden: Vizlib Extensies maken van Qlik Sense een complete bedrijfsoplossing. Waar je nu je tijd spendeert aan het ontwikkelen en support bieden, kun je met Vizlib jouw focus verplaatsen naar het vinden van waardevolle inzichten in de data. Omdat de extensies eenvoudig te gebruiken zijn kun je direct aan de slag, zonder zelf te hoeven coderen. Ze zijn volledig ondersteund en werken met elke release van Qlik Sense. Gebruik je QlikView? De Vizlib Extensies zijn de weg naar een betere BI-oplossing. De functionaliteiten die je kent en waardeert van QlikView, maar dan in Qlik Sense.

Vijf krachtige modules

Bekijk video's

Qlik Technology Partner

Vizlib is een Qlik Technology Partner. In samenwerking met Qlik worden de visualisaties en componenten uit de Vizlib Library ontwikkeld en goedgekeurd. Dus ook bij nieuwe releases van Qlik Sense zal de Library up-to-date blijven.

Probeer Vizlib gratis

Wil je Vizlib eens uitproberen? Je kan de extensies eerst gratis 30 dagen uitproberen. Laat je gegevens achter in het formulier en ga aan de slag met de visualisaties en functionaliteiten van Vizlib!

[supsystic-form id=13]