how to win with data and analytics
how to win with data and analytics

Powered by

Active Professionals

Data & Analytics Event 2024

 

20 juni 2024 | OMNISPORT APELDOORN

 

Jaarlijks organiseert 2Foqus samen Cmotions en Active Professionals hèt Data & Analytics Event. Een dag vol inspiratie met toonaangevende gastsprekers, interessante break-out sessies en collega’s uit het Data Management en Data & AI vak om mee te sparren.

Het programma vind je hieronder. Meer uitgebreide informatie per sessie, over de sprekers, het laatste nieuws over het event en de praktische informatie vind je hier altijd terug op onze event website.

Wil jij er 20 juni 2024 op de Topsport locatie Omnisport ook bij zijn? Meld je dan nu aan voor het event!

Programma

9.00 Inloop & ontvangst
9.30 HOW TO WIN WITH DATA & ANALYTICS
Opening onder leiding van dagvoorzitter Marcel Bamberg en een exclusief interview met de directie van 2Foqus, Active Professionals en Cmotions.
10.15 AI: THE NEXT STEP IN DATA & ANALYTICS
Kees Groenewoud
, directeur Cmotions en Wim Verboom, BI Consultant Cmotions bespreken wat de ontwikkelingen en trends zijn op het gebied van AI en welke impact dat heeft op data & analytics.
11.00 Pauze
11.15 KEYNOTE: HUGO HAAK, ASSISTENT BONDSCOACH OLYMPISCHE BAANPLOEG
Als succesvol oud-baanwielrenner en bondscoach kan Hugo Haak als geen ander vertellen over welke factoren cruciaal zijn om een winnend team te creëren.
12.00 Lunch
13.00 BREAK-OUT SESSIES | DEEL 1
14.15 BREAK-OUT SESSIES | DEEL 2
15.15 Pauze
15.30 THE COPILOT EFFECT ON DATA & ANALYTICS
Hans de Vlieger, Business Development Pink Elephant en Anton van Keep, Propositie Manager 2Foqus laten tijdens een interactieve demo zien wat het effect is van Microsoft Copilot op je dagelijkse werk én op data management.
16.15 Afsluiting met aansluitend borrel

 

KIES UIT DE VOLGENDE BREAK-OUT SESSIES:

 • How to choose your winning Data Management tool?
  Ontdek welke variabelen bepalend zijn om de juiste keuze te maken voor een Data Management tool die naadloos aansluit bij jouw organisatie voor nu én in de toekomst.

 • Do you beat the Data Game?
  Kruip in de huid van een data detective en pas data & analytics zelf toe om je doel te bereiken: het oprollen van een crimineel netwerk!

 • How to win with data: Target to Data
  Leer hoe je een datastrategie opbouwt en grip krijgt op een datagedreven strategie met het Target to Data model – inclusief vier succesfactoren voor een succesvolle datastrategie.

 • Reference case: Stichting Open / WeCycle
  Ondervind de do’s and dont’s van de datareis van Stichting Open – beter bekend als WeCycle – en neem hun lessen mee terug naar kantoor om je eigen weg naar succes uit te stippelen.

Meld je aan!

Terugblik voorgaande events

Wil je zien hoe de voorgaande twee Data & Analytics Events zijn verlopen, bekijk dan de onderstaande video’s.

2FOQUS DATA & ANALYTICS EVENT 2023 - NAC BREDA
Aftermovie 2Foqus Data & Analytics Event 2022