how to win with data and analytics

Praktische informatie

Data & Analytics Event 2024

Locatie: Omnisport Apeldoorn

Elke vezel van Omnisport Apeldoorn ademt topsport. In de multifunctionele sportaccommodatie zijn een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan te vinden waar regelmatig topprestaties worden geleverd en records gebroken. De ideale locatie dus om in de winning mood te komen!

Adres:

De Voorwaarts 55
7321MA Apeldoorn

Bereikbaarheid

Parkeren

Rondom het sportcomplex liggen verschillende parkeerplaatsen voor gratis parkeren, waar P1 en P2 aan de voorzijde van het complex zijn en dus het dichtstbij de ingang.  LET OP: er zijn GEEN laadpalen beschikbaar voor je elektrische auto.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. Via de kleinere stations vanaf Station Osseveld is Omnisport te voet in ongeveer 10 minuten te bereiken en vanaf Station de Maten in ongeveer 2 minuten. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 8 minuten lopen afstand van Omnisport Apeldoorn.

Veelgestelde vragen

 

Wat kost een kaartje voor het Data & Analytics Event?

Helemaal niks! De toegang tot het event is gratis. Het enige wat we vragen, is om jezelf aan te melden via het aanmeldformulier. Dan zorgen we dat er een stoel voor je gereserveerd is!

 

Door wie wordt het Data & Analytics Event georganiseerd?

Het event wordt georganiseerd door 2Foqus, Active Professionals en Cmotions. Alle drie de bedrijven zijn onderdeel van The Digital Neighborhood en vallen samen onder het segment ‘Data & AI’. Tussen de drie bedrijven is er een nauwe samenwerking, waardoor dit event een logische stap is om gezamenlijk onze expertise op het gebied van data te delen.

 

Voor wie is het Data & Analytics Event bedoeld?

Iedereen die geïnteresseerd is om de volgende stap te zetten in data analytics, data management, data science en AI, is van harte welkom! Of je nu data analyst bent, consultant, IT manger of CEO. Iedereen gaat geïnspireerd terug naar kantoor om te gaan winnen met data.

 

Is er een live stream beschikbaar?

Nee, maar alle sessies worden wel opgenomen, zodat je ze achteraf kunt terugkijken op het moment dat het jou uitkomt. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel de recordings ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!