BRANCHES

In de snel evoluerende wereld van Business Intelligence, data en consultancy is diepgaande kennis van verschillende branches de sleutel tot succes. Het gaat natuurlijk niet alleen om het beheersen van de technologie, maar ook om de kennis over en het begrip van de specifieke behoeften en uitdagingen in uiteenlopende sectoren. Ons vermogen om branche-specifieke kennis te integreren in BI-oplossingen zorgt ervoor dat we jou nog beter kunnen helpen in jouw reis naar datagedreven werken. 

Bij 2Foqus leggen we de focus op een zestal branches: Flex, Food, Groothandel, Productie, Transport en Logistiek en de Zorg. Maar naarnaast zijn we in nog veel meer branches actief. Denk aan Leisure, Overheid, Retail en nog vele andere.

flex

De flexbranche, een branche die altijd druk is en waar het vaak van belang is dat je snel schakelt. Gebruik je ATS-, CRM-, ERP-, of verloningssystemen en wil jij dit omgezet hebben naar duidelijke stuurinformatie?

Food

In de voedselproductiebranche speelt data een cruciale rol. Het verzamelen en analyseren van gegevens stelt producenten in staat om efficiënter te opereren, voedselveiligheid te waarborgen en duurzame praktijken te implementeren.

groothandel

In de Nederlandse groothandelbranche is data de drijvende kracht achter groei en succes. Het stelt groothandels in staat om vraagvoorspellingen te optimaliseren, voorraadniveaus te beheren en klantgedrag te begrijpen. Maak je gebruik van o.a. ERP-, CRM-, voorraadbeheersystemen? 

productie

Door het gebruik van data & analytics krijg je meer inzicht in alle processen rondom jouw supply chain. Maak je gebruik van ERP-, MES-, PLM-, SCM-,WMS-, of QMS-systemen en wil al deze informatie omgezet hebben naar duidelijke stuurinformatie? 

transport

Een logistieke organisatie vaak te maken heeft met heel veel verschillende partijen die software leveren voor de dagelijkse processturing. Business Intelligence geeft een overzichtelijk inzicht door de verschillende bronnen te combineren en het om te zetten in duidelijke stuurinformatie.

zorg

Om als zorginstelling de informatievoorziening op orde te krijgen  groeit de behoefte aan een gestructureerde informatiehuishouding. Maak je gebruik van bijvoorbeeld EPD-, ZIS-, EVS-, PACS-, of LIS-systemen en wil je dit veilig omzetten naar stuurinformatie?

TEVREDEN KLANTEN

ERVAREN PROFESSIONALS BINNEN ONS TEAM

GEBOUWDE DASHBOARDS

meer weten?

Neem contact met ons op