POWER BI

wat is power BI?

Heb je ook uitdagingen zoals:

    • het verzamelen van data uit verschillende bronnen
    • het gebrek aan real-time inzichten?

Power BI biedt de oplossing door gegevens uit diverse systemen, spreadsheets en softwaretoepassingen te consolideren in interactieve visuele rapporten en dashboards. Dit creëert één centraal punt van waarheid, wat resulteert in snellere besluitvorming en betere samenwerking.

Een groot voordeel van Power BI is de mogelijkheid om data real-time te koppelen aan bronnen, waardoor altijd actuele analyses en rapporten beschikbaar zijn. Dit biedt waardevolle inzichten in marketingprestaties, productie-efficiëntie en klanttevredenheid.

De keuze voor Power BI wordt versterkt door het feit dat het een product van Microsoft is, wat garant staat voor betrouwbare en krachtige software-oplossingen. De tool integreert naadloos met andere Microsoft-producten, zoals Excel en Azure, en is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor ook niet-technische gebruikers er gemakkelijk mee kunnen werken.

Power BI is een schaalbare oplossing die meegroeit met je organisatie, geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Het stelt je daardoor in staat om het volledige potentieel van alle gegevens te benutten en data-gedreven inzichten te verkrijgen.

power-bi-blocks-2FOQUS
What is Power BI?

DE ONDERDELEN VAN POWER BI

Power BI bestaat uit de Windows-bureaubladtoepassing Power BI Desktop, een online SaaS-service (software als een dienst) met de naam de Power BI-service en Power BI -Mobiel -apps voor Windows-telefoons en -tablets en iOS- en Android-apparaten.

Deze drie elementen, desktop, de service en mobiel, zijn ontworpen om op basis van de behoeften of de rol van de gebruiker een zo efficiënt mogelijke manier te bieden om zakelijke inzichten te maken, te delen en te gebruiken.

DOWNLOAD POWER BI GRATIS!

Maak jij nu al een vliegende start met Power BI?

Download de gratis basisversie nu en bekijk wat jij met Power BI kunt doen. Ben je om en wil je alle mogelijkheden benutten? Neem dan contact op!

OMSCHRIJVINGFREEPROPREMIUMEMBEDDED
VOOR WIEPERSONAL - Snel aan de slagBUSINESS - Voor individuen en teamsENTERPRISES - Voor bedrijvenENTERPRISES - Voor bedrijven
KOSTENGRATIS€ 8,40 per maand / per gebruikerOp aanvraag (per node per maand)Op aanvraag (per node per maand)
DATA INPUTDiverse mogelijkhedenDiverse mogelijkhedenDiverse mogelijkhedenDiverse mogelijkheden
MAXIMALE GROOTTE DATA SET1 GB1 GB10 GBOnbeperkt
ONDERSTEUNING GROTE DATASETNeeNeeJaJa
MAXIMALE GEGEVENS OPSLAG10 GB per gebruiker10 GB per gebruiker100 TB per organisatie100 TB per organisatie
DATABRONNEN70+ databronnen70+ databronnen70+ databronnen70+ databronnen
BIG DATA ONDERSTEUNINGNeeNeeJaJa
MAATWERK VISUALISATIESNeeNeeJaJa
DATA VERVERSENNee8x per dag48x per dag48x per dag
ON-PREMISES DATA GATEWAYPersonsalJaJaJa
API’S BESCHIKBAARNeeJaJaJa
POWER BI REPORT SERVERNeeJaJaJa

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR

 

ERVAAR DE WERELD VAN power bi