Waarom kiezen voor CRM én standaard inzichten voor marketing & sales?

Als marketeer ben je constant bezig met het analyseren van klantgegevens en het opstellen van effectieve marketingsegmenten. En als sales professional ben je altijd op zoek naar nieuwe verkoopkansen. Maar hoeveel tijd verspil je met het handmatig zoeken van klantgegevens en het bijhouden van contactmomenten?

microsoft-dynamics-crm-logo-wit

Binnen een dag je standaard reporting up-and-running

Microsoft Dynamics CRM Report Pack

Samen met GAC Business Solutions heeft 2Foqus een geavanceerd report pack voor Microsoft Dynamics ontwikkelt. Een standaard report pack op basis van Microsoft Power BI dat binnen één dag staat en waarbij je direct inzicht hebt in de belangrijkste CRM-inzichten voor Marketing & Sales.

DE basis van het CRM Report pack

Het Microsoft Dynamics CRM report pack is speciaal door 2Foqus ontwikkeld voor de standaard CRM-implementatie van GAC Business Solutions. Met deze standaardoplossing stel je jouw klant centraal en maak je gebruik van geavanceerde inzichten met Power BI​. Zo scoor je sneller en behaal je betere resultaten!

Laat Dynamics CRM werken voor jouw verkoopafdeling

Wil je meer weten hoe Dynamics CRM jouw verkoopafdeling kan versterken?
Bezoek dan de GAC Business Solutions pagina Waarom kiezen voor CRM én standaard inzichten voor sales?

LAAT DYNAMICS CRM HET WERK DOEN!

 

Meer inzicht voor jou​w marketingafdeling

Met Dynamics CRM automatiseer je eenvoudig je klantgegevens en marketingsegmenten. Begrijp in een handomdraai je klantgedrag, optimaliseer marketingcampagnes en verkrijg inzichten die normaal veel tijd kosten.

Optimaliseer je klantinformatie en verkoopproces

Als sales professional besteed je het liefst zo min mogelijk tijd aan het zoeken naar klantgegevens en aan het bijhouden van contactmomenten. Met Dynamics CRM beheer je eenvoudig je klantgegevens, stroomlijn je de contactstrategie en optimaliseer je het verkoopproces. Daarnaast biedt het je de standaard inzichten die jij als verkoper nodig hebt.

Voordelen Dynamics CRM report pack

✔︎ Gebruik maken van de ervaringen van andere bedrijven
✔︎ ​Tijd besparen met een standaard dashboard
✔︎ ​Direct inzicht in het eigen proces
✔︎ ​Uit te breiden voor meer inzichten

Standaard Dynamics CRM dashboards 620x440- 2Foqus Data Analytics

Creëer een 360-graden klantbeeld

MAAK GEBRUIK VAN STANDAARD CRM-DASHBOARDS

 

Ervaar de kracht van slimme rapportages binnen de standaard CRM-dashboards in Dynamics 365 Sales. Ontdek hoe je inzicht verkrijgt uit je verkoopgegevens en deze vervolgens omzet in actiegerichte informatie. Het monitoren en bijsturen van de prestaties van je team of organisatie wordt hierdoor eenvoudig. Gebruik de dashboards daarnaast om trends en ontwikkelingen in je verkoopprocessen te identificeren.

Creëer diepgaande analysemogelijkheden

MAAK GEBRUIK VAN GEAVANCEERDE INZICHTEN MET POWER BI

 

Power BI is de krachtige business intelligence-tool van Microsoft waarmee je gegevens verzamelt, transformeert en visualiseert op een interactieve en boeiende manier. Met onze gestandaardiseerde dashboards krijg je als gebruiker direct geavanceerde mogelijkheden voor datavisualisatie en analyse. Hiermee ben je in staat om gegevens uit bronnen te combineren en zo de juiste inzichten te genereren.

Standaard Dynamics CRM dashboards overview 620x440- 2Foqus Data Analytics

Deze klanten gingen je voor:

Wil je contact met ons over het Dynamics Report Pack? Dat kan, wij vertellen je er graag meer over!

Vertel ons hoe wij je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)