Exmon

WAT IS EXMON?

Exmon is een state-of-the-art dataplatform dat organisaties in staat stelt om hun data te beheren, te analyseren en te monitoren met een ongekende precisie en efficiëntie. Het integreert naadloos data governance en data management praktijken met geavanceerde analytische mogelijkheden, waardoor organisaties volledige controle en inzicht krijgen over hun data-ecosystemen.

Exmon ontsluit niet alleen de kracht van data, maar het is ook een nieuwe standaard voor data governance, data management, process orchestration en continue monitoring. In een wereld waar data exponentieel groeit, biedt Exmon de tools die organisaties nodig hebben om hun data effectief te beheren en te benutten voor strategische besluitvorming.

Verbeter het besluitvormingsproces op basis van nauwkeurige kwaliteitsgegevens. Ongeacht je branche, afdeling of rol, Exmon heeft de tools die je nodig hebt om jouw gegevenssets en -stromen te begrijpen en meer efficiëntie en transparantie te bieden.

Exmon onderdeel van TimeXtender

Exmon is sinds december 2024 onderdeel van TimeXtender.

WAAROM EXMON

Exmon bewaakt je gegevens 24 uur per dag en spoort mogelijke problemen met de kwaliteit van je gegevens en de integratie met andere interne systemen op, zodat je bedrijfsresultaten op geen enkele manier worden beïnvloed.

Vertrouwen

Exmon zorgt ervoor dat je gegevens 100% kloppend zijn voordat ze worden overgedragen of gedeeld tussen je systemen. En wanneer er iets niet klopt, word je daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht en wordt de datapijplijn stopgezet totdat het probleem is opgelost.

Compliancy

Exmon stelt organisaties in staat om te voldoen aan de regelgeving vanuit een datastandpunt door ervoor te zorgen dat onze dataoplossingen voldoen aan en ondersteuning bieden voor specifieke beleidsregels op het gebied van governance, gebaseerd op je branche en de regio’s waarin je actief bent.

Empowerment

Door organisaties te laten zien dat het middels de eenvoudige gebruikersinterface makkelijk is om datadoelen en -eisen te meten en hieraan te voldoen krijgen ze steeds meer controle over hun datasets.

voordelen exmon

Versterkte Data Governance: Zorg voor naleving van de regelgeving en verbeter de datakwaliteit en -beveiliging.

Efficiënt Data Management: Centraliseer en stroomlijn het beheer van uw data voor betere toegankelijkheid en bruikbaarheid.

Geautomatiseerde process orchestration: Verminder handmatige inspanningen en fouten door het automatiseren van data-gerelateerde workflows.

Proactieve Continue Monitoring: Monitor de gezondheid van uw systemen en data in real-time, waardoor u snel kunt reageren op potentiële problemen.

Koppelingen met veel systemen: Single point data orchestration, planning en uitvoering over technologieën zoals: Azure Data Factory, Synapse, SSIS, TimeXtender, Python, PowerShell, Power BI & Qlik refreshes.

HOE WERKT EXMON?

Data management and data governance - 2Foqus Data Analytics

Het Exmon platform bewaakt continu data om problemen met de datakwaliteit en integratie in realtime te detecteren. Wanneer het platform onvolledige, onjuiste of onnauwkeurige data detecteert, wordt er onmiddellijk een e-mailnotificatie gedeeld met de juiste teamleden zodat het probleem snel kan worden opgelost.

Op basis van bedrijfsregels controleert Exmon voortdurend alle bedrijfsoplossingen en -systemen en hun gegevens. Als er in deze fase een uitzondering op de gegevens wordt geïdentificeerd, wordt deze toegewezen aan een medewerker voor verder onderzoek. Eenmaal toegewezen, ontvangt de medewerker een e-mailnotificatie over de gegevensuitzondering en kan de medewerker de gegevens nader analyseren.

Hierdoor kunnen slechte gegevens worden tegengehouden, omdat ze niet worden gedeeld met of overgedragen tussen andere systemen totdat de gesignaleerde problemen zijn opgelost. Het resultaat is meer controle en nauwkeurigere en betrouwbaardere gegevens.

EXCEPTIONEEL DATA MANAGEMENT

Data Management

Het Exmon data management platform maakt eenvoudig gegevensbeheer mogelijk via een enkele repository. Deze repository ook kan worden gebruikt voor data die geen vaste locatie hebben, zoals KPI’s en bedrijfsdoelen.

Data governance

Blokkeer corrupte data en herpak de controle over je gegevens met exMon data governance. Hiermee bescherm je de data op je interne systemen tegen verkeerd gebruik.

Process orchestration

Breng je dataprocessen visueel tot leven met de Exmon. Creëer meer zichtbaarheid en transparantie van je datastromen. Voer kwaliteitscontroles uit op je data en ververs deze op verzoek voor rapportagedoeleinden.

Continue monitoring

Beheer operationele risico’s die worden veroorzaakt door corrupte data en grijp op tijd en voorkom opbrengstverlies, reputatieschade en nodeloos werk. Exmon helpt de kosten te verlagen door data te valideren en de efficiëntie te verbeteren.

data warehouse 2foqus

jan-willem bastmeijer

Manager Sales 2Foqus

Bel: 088 – 200 75 00
Mail: jan-willem.bastmeijer@2foqus.nl

NEEM JIJ CONTACT MET ONS OP?

Wil jij aan de slag met data management en denk je dat exMon jou kan helpen met al je data-uitdagingen? Neem dan nu contact met ons op en laat ons jou helpen met het vinden van je juiste data oplossing voor jouw bedrijf!