WAAR BEN JIJ NAAR OP ZOEK?

Een tool waarmee je realtime inzicht hebt in data?

Wil jij graag efficiënter aan de slag en minder bezig zijn met tijdrovende Excel-sheets én mee in de snel veranderende wereld van data?

2Foqus biedt verschillende oplossingen voor jouw probleem. Welke oplossing past bij jou?

Producten

TimeXtender

TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel data management platform. TimeXtender helpt bij het voorbereiden en beheren van jouw data ten behoeve van analyses en A.I. en dit alles zonder een regel code te schrijven!

QLIK

De oplosingen van Qlik helpen jouw organisatie met het verkrijgen van inzichten en het maken van gegronde besluiten aan de hand van actuele data.

 

Power BI

Microsoft Power BI stelt je in staat om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten en vervolgens om te zetten in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Power BI maakt gebruik van de cloud en heeft daardoor een onbeperkte rekencapaciteit. 

Productoplossingen

Naast TimeXtender, Qlik en Power BI werkt 2Foqus samen met een aantal partners. Voor deze partners hebben we dé BI-oplossing passend bij hun product gemaakt, zowel voor branche specifieke partners als partners die in allerlei branches actief zijn.

TOPdesk Reporting 2Foqus

TOPDESK REPORTING

Sinds 2018 is 2Foqus dé BI partner van TOPdesk. Wij helpen klanten van TOPdesk die tegen de grenzen aanlopen van de standaard rapportage functionaliteit die TOPdesk biedt.

BRANCHE SPECIFIEKE OPLOSSINGEN

tans | transport & Logistiek

Sinds 2014 heeft software leverancier TANS in Eindhoven een strategisch samenwerkingsverband met 2Foqus op het gebied van Business Intelligence. Gezamenlijk hebben beide bedrijven een standaard dashboard ontwikkeld in Qlik op basis van TALIS software, met als doelstelling de organisaties die TALIS gebruiken snel te voorzien van management rapportages. 

easyflex | flex

2Foqus heeft in samenwerking met Easyflex een dataplatform ontwikkeld. Dit platform draait in de cloud (Microsoft Azure). Door gebruik te maken van dit dataplatform heb je binnen een dag toegang tot alle Easyflex data en kan je gebruik maken van onze standaard dashboards en overzichten. Deze zijn zowel in Power BI als in Qlik Sense beschikbaar.

oculus business software | pantheon

Al jaren lang is 2Foqus partner van Pantheon Automatiseringen en heeft voor haar Oculus Software een aantal volledig dynamische management dashboards ontwikkeld die u alle informatie presenteren over de verkoop-, inkoop-, voorraad-, debiteuren- en crediteurenactiviteiten. Deze “quick start dashboards” zijn in slechts enkele dagen te implementeren, hierdoor bent u in staat zeer snel over de juiste en gewenste informatie te beschikken.

relexsystems | FOOD

Al bijna 10 jaar hebben ReflexSystems en 2Foqus een strategische samenwerking op het gebied van informatievoorziening voor ReflexSystems klanten. 2Foqus heeft op basis van Reflex een drietal snelle start dashboards ontwikkeld waaruit op een gebruiksvriendelijke wijze informatie beschikbaar is voor gebruikers van ReflexSystems.

TEVREDEN KLANTEN

ERVAREN PROFESSIONALS BINNEN ONS TEAM

GEBOUWDE DASHBOARDS

Timextender PARTNER - 2Foqus
Qlik PARTNER - 2Foqus
microsoft partner - 2Foqus