Oplossingen

2Foqus is dé specialist op het gebied van Data & Analytics en Business Intelligence. Al bijna 15 jaar brengt 2Foqus mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. Wij bieden op maat gemaakte totaaloplossingen, zodat iedereen eenvoudig zelf data kan lezen, analyseren en beheren.  Bekijk hieronder welke oplossingen 2Foqus aanbiedt. Welke oplossing past bij jou? 

Weet jij nog niet welke oplossing het best bij jou past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of hulp bij het vinden van dé perfecte oplossing voor jouw bedrijf. 

neem contact op

Qlik

De oplosingen van Qlik helpen jouw organisatie met het verkrijgen van inzichten en het maken van gegronde besluiten aan de hand van actuele data.

TimeXtender

TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel data management platform. TimeXtender helpt bij het voorbereiden en beheren van jouw data ten behoeve van analyses en A.I. en dit alles zonder een regel code te schrijven!

Power BI

Microsoft Power BI stelt je in staat om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten en vervolgens om te zetten in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Power BI maakt gebruik van de cloud en heeft daardoor een onbeperkte rekencapaciteit. 

Narrowcasting

Met Narrowcasting biedt je je klanten de unieke kennismaking met jouw merk. Door goed gebruik van digitale schermen zorg je ervoor dat de klant én je eigen personeel op maat gemaakte content ziet en ernaar handelt.

TOPdesk Reporting

Sinds 2018 is 2Foqus dé BI partner van TOPdesk. Wij helpen klanten van TOPdesk die tegen de grenzen aanlopen van de standaard rapportage functionaliteit die TOPdesk biedt.

Privacy Preference Center