Data & analytics events

Hier vind je een overzicht van de geplande events. In dit overzicht vind je zowel 2Foqus events als interessante events van de andere labels van The Digital Neighborhood.

LIVE EVENTS 

Onderstaand vind je een overzicht van de geplande live events. Wil je een van onze events bijwonen, meld je dan aan.

 

Workshop TimeXtender

TIMEXTENDER TEST TOUR

Deze Test Tour is exclusief voor IT-managers, Data Engineers, Data Scientists en andere Data Management en Data Analytics professionals die aan de slag willen met het professionaliseren van hun data management omgeving.

Datum: 6 juni 2024
Start: 12:00 uur
Locatie: Racesquare in Utrecht

Data & Analytics Event 2024

HOW TO WIN WITH DATA & ANALYTICS

Ontdek hoe jouw bedrijf een winnaar kan worden én blijven. Leer hoe je dat kan realiseren met data & analytics. Dat is waar het deze dag om draait.

Datum: 20 juni 2024
Start: 9:00 uur
Locatie: Omnisport in Apeldoorn

ON-DEMAND WEBINARS 

Bekijk onderstaande webinars terug wanneer het jou uitkomt.

 

Data Management webinar

Webinar Data Management ‘De theorie in de praktijk’

Tijdens het on demand webinar Datamanagement “De theorie in de praktijk” neemt Bas Hopstaken je mee in de wereld van datamanagement. Een webinar waarbij je praktisch toepasbare informatie krijgt gekoppeld aan voorbeelden uit de praktijk. Tijdens het webinar wordt ook het gebruik van de datamanagement oplossing TimeXtender getoond en uitgelegd.

DATA DRIVEN RECRUITEMENT WEBINAR

DATAGEDREVEN WERKEN IN DE FLEXBRANCHE

In deze 4-delige reeks van webinars nemen we je mee in de stappen die jij kan ondernemen om datagedreven aan de slag te gaan binnen de flexbranche! Deze webinar reeks is in samenwerking met NED Personeel, Easyflex en Up in Business gemaakt.

EASYFLEX WEBINAR

WEBINAR EASYFLEX OPLOSSING

In deze webinar nemen we je mee in onze kant- en klare Easyflex oplossing. Het gemak van een BI-tool in een handomdraai! Tevens is het ook mogelijk het dashboard op maat te maken voor jouw organisatie!