TIMEXTENDER

WAT IS TIMEXTENDER?

TimeXtender is een krachtig en geavanceerde oplossing voor data management en datatransformatie. Het is ontworpen om organisaties te helpen bij het verzamelen, voorbereiden en modelleren van gegevens uit verschillende bronnen, waardoor ze gemakkelijk betekenisvolle inzichten kunnen genereren en datagestuurde beslissingen kunnen nemen.

TimeXtender automatiseert het dataproces en vereenvoudigt het beheer van gegevens, waardoor jij en je team je kunnen concentreren op het analyseren van gegevens in plaats van het worstelen met complexe en tijdrovende handmatige processen.

Haal sneller en efficienter gegevens uit al je verschillende databronnen, optimaliseer je data management, verbeter de gegevenskwaliteit en verhoog de productiviteit.

WAAROM TIMEXTENDER

TimeXtender wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel data management platform. Deze data estate builder helpt bij het voorbereiden en beheren van jouw data ten behoeve van analyses en AI en dit alles zonder een regel code te schrijven! De tool is volledig geautomatiseerd en werkt met een drag & drop systeem.

Het ontwikkelen en beheren van een datawarehouse kost veel tijd en geld. Ad hoc programmeren zorgt bijvoorbeeld voor on-gedocumenteerde en oncontroleerbare code. Met TimeXtender ontwikkel je sneller en bespaar je op beheer omdat het geautomatiseerd (ETL) script en documentatie genereert.

voordelen timextender

Al je data van talloze bronnen op één plek verzameld!

Drag and Drop interface. TimeXtender genereert SQL en DAX codes. Jij hoeft dus geen enkele regel code te schrijven!

Verbind vrijwel met iedere bron.

Geeft een begrijpelijk, visueel overzicht van iedere uitvoering en houdt verbanden bij.

Aanpassen aan veranderende markten? Sleep, verplaats en voer uit in een handomdraai!

Gratis koppelingen met 200+ data connectoren!

WIL JIJ MET TIMEXTENDER AAN DE SLAG?

qliksense-2foqus

Met TimeXtender beschik je over alle functies die je nodig hebt om in de snelst mogelijke tijd en op de meest efficiënte manier een flexibele data-infrastructuur te bouwen voor analytics en kunstmatige intelligentie, en dat alles binnen één gebruiksvriendelijke interface met weinig code.

Door metadata te benutten om elke laag van de datastapel te verenigen en handmatige processen te automatiseren, stelt TimeXtender je in staat om bedrijfsklare data 10 keer sneller te verwerken en af te leveren, terwijl je de kosten met 70% tot 80% verlaagt.

Dit doen we om één eenvoudige reden: tijd is belangrijk.

VERSTERK IEDEREEN IN JOUW TEAM MET TIMEXTENDER

Data Engineers:

TimeXtender stelt Data Engineers in staat om een flexibele data-infrastructuur en robuuste datapipelines 10 keer sneller te bouwen, zonder de noodzaak van het integreren en onderhouden van een complexe set tools en systemen.

BI Experts en Data Analisten:

TimeXtender geeft BI-experts en Data Analisten de kracht van een oplossing met weinig code voor data-transformatie en modellering, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan het creëren van impactvolle dashboards en rapporten die de besluitvorming en prestaties verbeteren.

Data Scientists:

TimeXtender verlost Data Scientists van tijdrovende, handmatige taken voor datapreparatie, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan het analyseren en benutten van data om zakelijke resultaten te stimuleren.

Data Consumers:

TimeXtender geeft eindgebruikers van data op elk niveau binnen jouw organisatie snel toegang tot de data die ze nodig hebben om waardevolle inzichten te verkrijgen en weloverwogen beslissingen te nemen.

data warehouse 2foqus

jan-willem bastmeijer

Manager Sales 2Foqus

Bel: 088 – 200 75 00
Mail: jan-willem.bastmeijer@2foqus.nl

NEEM JIJ CONTACT MET ONS OP?

Wil jij aan de slag met data management en denk je dat TimeXtender jou kan helpen met al je data-uitdagingen? Neem dan nu contact met ons op en laat ons jou helpen met het vinden van je juiste data oplossing voor jouw bedrijf!

“TimeXtender zorgt ervoor dat data vanuit de bestaande systemen verzameld worden en op een slimme manier aan elkaar worden gekoppeld”.

Jesse van Vreede,
Datawarehouse Ontwikkelaar PALI Group

Pali logo wit 2foqus

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR

ERVAAR DE WERELD VAN TIMEXTENDER