2Foqus part ofThe Digital Neighborhood

< Incredible apart >

PARTNER WITH ONE OF US. CALL ON ALL OF US.

KIES DE EXPERTISE DIE JIJ NODIG HEBT

The Digtal Neighborhood is een groeiende community van onafhankelijke tech bedrijven. Wij richten ons op Microsoft-diensten, zijn experts in data, applicaties, de cloud, en business intelligence.

Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos verbonden. We delen allemaal dezelfde aanpak. We smeden sterke, persoonlijke partnerships, we doen een beroep op elkaars specialistische expertise om jouw bedrijf te helpen de toekomst te omarmen, jouw digitale ambities te realiseren en voorop te blijven lopen in een veranderende wereld.

Labels The Digital Neighborhood

A fast growing European tech movement.

MEET OUR NEIGHBORS

Maak kennis met de labels van de The Digital Neighborhood.

Delegate is dé Microsoft app specialist. Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.

2foqus tunnel data

GAC is leverancier van Microsoft Dynamics 365 software en consultancy. Wij zijn een ambitieus bedrijf dat twee punten centraal stelt: samenwerking met de klant en ontwikkeling van onze medewerkers.

Voorspelbaar worden op basis van data. Cmotions helpt ondernemingen onder andere op het gebied van advanced analytics, data science, data governance en visualisatie. Veelal gebruikmakend van de BI toepassingen die vanuit Microsoft te gebruiken zijn.

De purpose van TRUE is om de ambities van hun Trueligans, klanten en partners maximale schaal te geven met digitale technologie, zodat ze het beste uit zichzelf en de wereld kunnen halen. True helpt organisaties met hosting en Cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige support.

2foqus tunnel data

In een tijd waarin IT steeds meer commodity is geworden, maakt Pink Elephant het verschil door IT persoonlijk te maken. Dit doen ze door diensten om hun klanten heen te ontwikkelen, waardoor ze in staat zijn de eindgebruiker centraal te stellen in alles wat ze doen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat: IT die doet wat de eindgebruiker en organisatie nodig heeft. Zo profiteren klanten van Pink van een efficiënte en veilige digitale werkomgeving.

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (Dynamics 365 Unified Operations, voorheen F&O). Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen.

 

Iquality biedt design, ontwikkeling en support rondom bedrijfsapplicaties en websites door middel van een Teams as a Service propositie: een relatief nieuw model waarbij klanten flexibel toegang hebben tot de verschillende technische competenties binnen Iquality (UX-DEV-OPS) gedurende de cyclus van applicatieontwikkeling. Deze multidisciplinaire teams werken nauw samen met één of meerdere klanten om hun software, apps of websites te verbeteren of te ontwerpen.

 

2foqus tunnel data

Projectum helpt organisaties door de werkprocessen te moderniseren met behulp van het Power Platform en eigen software. Creëer de toekomst van jouw bedrijf met een datagestuurd totaaloverzicht om jouw processen te optimaliseren, betere beslissingen te nemen en resultaten te leveren met een grotere strategische impact.

 

Sulava is dé pionier in Microsoft-cloudtechnologieën. Marktleider in trainingen en opleidingen met het hoogste niveau van Microsoft-certificeringen. Als een van de eerste cloudpartners van Microsoft heeft Sulava zich sinds de oprichting in 2010 gespecialiseerd in het leveren van succesvolle Workplace-oplossingen op Microsoft-platforms. Sulava helpt hun klanten hun bedrijf aan te passen aan de eisen van de snel veranderende wereld. Microsoft levert de tools – zij leveren de experts.

 

Fullstaq

Fullstaq helpt veel bedrijven bij het aanpakken van complexe technologische uitdagingen en spelen een actieve rol in de cloud-native gemeenschap. Omdat ze enthousiast zijn om hun eersteklas cloud-native expertise te delen, nodigt Fullstaq je uit om deel te nemen aan een trainingsessie, kennis te delen en met hen in gesprek te gaan. Ze streven ernaar succes te behalen in cloud-native – samen.

 

oplossingen-2foqus
Fullstaq

Beyond Blue en Fullstaq zijn één bedrijf dat je helpt uw cloud-native ambities te realiseren. Ze hebben de Azure-diensten van Beyond Blue overgenomen in ons moedermerk Fullstaq. Samen staan ze  klaar om u te helpen bij de overgang naar Cloud Native met Azure, of u nu net aan uw reis begint of uw huidige Azure-omgeving optimaliseert. 

 

2FOQUS DATA ANALYTICS
Active Professionals

Met jarenlange ervaring ondersteunt Active Professionals organisaties uit verschillende sectoren met uiteenlopende data vraagstukken. Van Data Strategie tot Data Science.